People’s Choice, al IV-lea an la rand la Digital Divas.

People’s Choice, al IV-lea an la rand la Digital Divas.

n

WE ARE STRONG!

Azi a fost ziua lui Raul, motiv pentru care nu m-a lasat small-heart sa plec in Bucuresti. La ora 20:00 insa, eram acasa, in Cluj Napoca si am inceput live-stream-ul pe Snapchat, m-am pregatit de aici pentru Digital Divas 2016, alaturi de voi: am imbracat salopeta rosie cu franjuri de la Manuri, o pereche de pantofi neon de la Casadei si mi-am prins parul singura, in dressing, cu emotie – de parca as fi fost in Bucuresti si ma pregateam pentru gala.

Gala Digital Divas 2016 a fost transmisa live pe site-ul lor, asa ca am conectat laptopul la TV-ul din living, am deschis un vin din ’82 (anul in care s-a nascut Raul) si am stat cu ochii pe scena de la Palatul Bragadiru. Mi-a parut rau ca nu am putut fi acolo, alaturi de cea mai buna prietena a mea, insa mi-a parut bine, in acelasi timp, c-am fost acasa, in Cluj Napoca  alaturi de Raul si ca totusi am putut urmari live toata gala, de pe canapea (lucru pe care probabil l-ati facut si voi). E extraordinar ceea ce se intampla si speakerii aveau dreptate: WHAT A TIME TO BE ALIVE, avem smartphone-urile si laptopurile, in general – ecranele la noi si putem fi aici si acolo in acelasi timp.

Va marturisesc ca am urmarit cu emotie gala Digital Divas 2016 si m-am bucurat ca un copil (in timp ce Raul nu intelegea ca premiul meu are de fapt, un singur loc) cand am primit People’s Choice. Fetelor, suntem mai conectate ca niciodata, puteti vedea toate reactiile noastre, pe Snapchat, 24 de ore de acum incolo.

Iubesc tot ceea ce fac, iubesc sa scriu pe blog, sa gandesc noi concepte pentru fotografiile care apar pe blog, va multumesc ca m-ati votat la “Best Use of Photography in Blogging 2016” – am luat locul 1.

Muncim cu pasiune nu doar pe blog ci si in proiecte “extracuriculare” – vorbesc despre Catwalk15, aplicatia de evaluare a tinutelor instant, alaturi de Mark si de echipa Catwalk15 (trebuie sa va fac cumva cunostiinta cu toata echipa din spatele acestei aplicatii) – am luat locul 1 la “Special Projects by Bloggers” – Alina Ceusan (deh) pentru Catwalk15.

Dezvoltam constant noi proiecte de street style si look-uri dedicate seriilor de pe blog: Festival Series, Street Style, Shop With Me; promovam cu drag si mandrie designerii romani, alegem item-uri must have ale brandurilor romanesti si internationale, pe care le aducem zi de zi in casuta voastra de email, din dragoste pentru haine – am castigat locul II la categoria “Best Fashion Blog”

Suntem, in continuare, cea mai buna comunitate de blogging din tara, de patru ani la rand: People’s Choice 2013+2014+2015+2016. Singurul premiul pe care mi l-am dorit cu adevarat an de an la Digital Divas, este People’s Choice. Pentru ca acolo lumea care te citeste, voteaza si decide. Azi a urcat Carmen pentru mine pe scena si a preluat premiul. Maine il aduce la Cluj, unde ii e locul. Va multumesc pentru tot, in noaptea asta o sa adorm intre “Dream until your dreams come true” si “Be the kind of person you would like to meet”, datorita voua.

WE ARE STRONG!

#DaEGrasuXXLPeFundal, ca l-am vazut acum doua zile-n Cluj. Si el pe noi, in trafic. Pacat ca nu mergea ‘Foarte tare frate’ 

Screen Shot 2016-03-23 at 16.24.37IMG_7777

P.S: Astept premiile sa fac poze :))

 

 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW