Roxana Șimon SS 2012 – The Insider

Roxana Șimon SS 2012 – The Insider

Sâmbătă seara, la Gallery Pub, designer-ul  Roxana Șimon a lansat colecția de rochițe unicat ”Golden Garden”. Evenimentul s-a bucurat de un mare succes, localul fiind neîncăpător pentru cele aproape 200 de persoane prezente. Prezentarea a avut o coregrafie aparte, ce a pus în evidență atât rochiile, cât și frumusețea modelelor. Creeațiile au fost astfel concepute, încât să se muleze pe cerințele leceencelor care-și caută ținuta perfectă pentru banchetul de absolvire.

(sursă: Mureș News)

Probabil unul din cele mai frumoase evenimente la care am luat parte de când colaborez cu Roxana Șimon. Lansarea colecției a avut loc în acest weekend, la Galery  Pub, unde mulți dintre voi ați fost prezenți și pentru asta vă mulțumesc! După cum am promis, revin cu un articol gen insider, care ia la puricat tot eventul de la machiaj la pantofi și prezențe semnate la event, pentru cei care au fost acolo, dar mai ales pentru cei care nu au putut să ajungă.

Rochii fabuloase, materiale fluide, dantelă, imprimeuri de inspirație etnică și florală au făcut deliciul celor peste 200 de tineri prezenți la lasarea colecției. O seară efervescentă!

Am avut onoarea de a deschide prezentarea cu o rochie superbă, un vis de vară, aș spune. O suprapunere de texturi sidefate și tul cremos, completată de un corset diafan, din dantelă cu aplicații aurii. Un fel de floare, pentru și de la, Golden Garden, o colecție semnată Roxana Șimon.

Ziua a început de dimneață pentru toate fetele de la prezentare, între machiaj, coafură și repețiții încă de la 11 dimineața.  Agitația era necesară, cu atâția fotografi care stăteau cu ochii pe noi și cameramanul din dotare, care a filmat tot procesul de pregătire și prezentarea. Video – în curând pe blog, în postare separată 😀

La Emoke Szocs la salon – știu că vă plac mult, le-am imortalizat pe toate

Liniște…

Fetele la machiaj – smookey eye negru carbon, cu accente vișinii, roșii, cărămizii pe buze

Blush. Le Blush!

Roșu Chanel – iconic

Filmări de dimineața – la salon

Ceasul lu Emoke – mereu stilată și punctuală. Meseriaș!

În drum spre repetiții – îmi place mult machiajul

Tocurile de la Ștefana așteaptă cuminți prezentarea, aranjate pe culori, pe podea. Sunt și pantofii mei dragi de la Voicu acolo, iar lângă, cei crem preferații Roxanei Luca. Patent beige stilettos. Surioare.

Sergiu Cioban ne surprinde în acțiune – Andrea Șimon

Deja-vu

Bijuteriile dedicate colecției.

King Ring, un concept semnat Kinga Brassay

Cocuri – detalii

Roxana, stresată, epuizată, Roxana-nu-mi-face-poze-nu, Roxana cea dedicată trup și suflet – nu dormise decât două ore cu o noapte înainte dar încă era ca un titirez… by Sergiu Cioban

Rush hour @ backstage

Andrea & Ildi Simon VS Sergiu Cioban

Una din perechile de pantofi cu care am prezentat, de la Ștefana – superbi!

Golden garden indeed – locația se potrivește perfect

Our one and only, Thomas Pacwarz – Dj care semnează mixul prezentării și A-trak (Dj Sauce)

…din seria „Aplauze pentru problemele tehnice” (Ștefan Oltean) – cameramanul și prezentatorul, detalii.

Detalii prețioase – Sergiu Cioban

Pantofiorii mei 😀

Cu Andrea Șimon, în backstage

Fetele sunt nedumerite…

Începe agitația

Și am deschis seara!

Le bridal

Look-ul meu pentru after-party. Rochită tricotată grena, Topshop, pantofii leopard și un colier handmade.

Cât mai simplu.

Ne-am tras în chip cu Roxette

Da, am făcut destule poze :))

Cu vărul meu, Claudiu Aciobăniței, la o discuție, în Select.

The ultimate shot!

O prezentare frumoasă, noapte frumoasă, cu a nostră Roxana Șimon, mother of the concept Rochii Unicat!
Click aici pentru a accesa site-ul oficial al Roxanei. Mai multe fotografii pe profilul Rochii Unicat. Momentan ideile Roxanei despre shooting-ul oficial cu colecția sunt un șantier in lucru dar cert e că plănuim curând niște poze frumoase de primăvară. Și suntem în căutare de locații pe plaiurile Clujene, așa că, dacă aveți propuneri primăvăratice – nu ezitați să ne contactați!!! (teleshopping) Nu, nu, glumesc, lăsați un coment!

& nu uitați de mailul pe care vi l-am pus la dispoziție pentru întrebări, vă răspund mai repede si mai usor acolo decât pe blog – [email protected] 

P.S.: Un nou giveway e pe drum, unul foarte fain, de data asta, din partea celor de la Domnisoare de onoare,pentu weekendul ăsta. Sper să vă înscrieți cât mai multe gagici – e pentru fete, se-nțelege! 😀 Mai multe detalii spre seară!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW