Dimineţi de zmeură

Dimineţi de zmeură

M-am trezit ieri de dimineaţă într-o buimăceală totală, ar fi trebuit să plec cu ai mei la ski, dar nu am mai mers, că nu mă simţeam prea bine aşa că, trezită la 7:30, probabil cel mai devreme din tot anu’ ăsta…că ai mei tot timpu vor să fie primii pe pârtie (?), am ascultat vreo jumătate de oră Santana – Smooth în timp ce încercam să mă conving că-i bine să te trezeşti şi aşa de dimineaţă.

ski – aşa se explică poza de aseară şi continuarea vine acum. Am probat echipamentul şi cu atât m-am ales, că am rămas acasă… 

Am trecut la treburi mai serioase şi în pas de salsa în halatul alb pufos, mă îndreptam graţios spre aparatul de cafea: “I would give my world to lift you up, I could change my life to better suit your mood, cause you’re so smooooooth…”

Nu trebuie să precizez că arăt ridicol în noul halat alb pe care mi-l doream de ceva vreme şi cumva toată lumea în jurul meu reuşea să primească unul, numa’ eu nu: la Voicu i-am luat unul negru, de mafioţi, cadou de aniversare, Carmen are la Cluj unul roz “numa bun” pufos, numa eu eram cu halatu ăla turcoaz, bată-l minunea, care nici măcar pufos nu era. Revenind, arăt nu numai ridicol, dar şi profesional de ridicol cu el ca un fel de doctor – apreciam eu privindu-mă în oglindă cu o privire de parcă tocmai ieşisem din operaţie: afară din calea mea avem nevoie rapid de o…cafea. So smooth!


Mi-am aranjat un birou pe jos, că mi se pare tare fain să stau pe jos dimineaţa la cafea, pe laptop şi răsfoiam curioasă ultimul număr Elle, pentru inspiraţia care urma mai târziu să-mi vină în legătură cu articolul ţinuta săptămânii.

Câteodată nu pot decât să mă mir, tot mai tare când văd ce scoruri au ăştia prin reviste.  Nu ştiu – mi-ar plăcea să lucrez într-o redacţie a unei reviste de modă, să fiu prima care pune mâna pe ultimele picanterii din domeniu şi să am tot felul de produse gratuite de testat, cred că şi atmosfera e bestială acolo, dar ce mama măsii e cu preţurile astea exagerate? Staţi aşa:

ELLEfirstlook, Exotica

  • Plic din piele de şarpe, Louis Vuitton, 11.000lei
  • Pantofi cu aplicaţii de cristale, Casadei, 4.100lei
  • Fustă din mătase, Gerard Darel, 725lei

Exotic, chiar aşa! Bine spus! (cu accent de Bordea) Exotic rău.Nu mai comentez nimic de rubrica Special Fur. Deci mie-mi place să cumpăr astfel de reviste şi Elle în special, pentru inspiraţie, pentru sentimentu ăla când pui mâna pe copertă şi cu cafeaua lângă, la birou, răsfoieşti revista. N-ai mai văzut aşa ceva în viaţa ta.  E un sentiment acolo, totul pus la dispoziţia ta, ultimele trenduri, ultimele prezentări, aranjate minimalist, frumos în pagină ce te fac să te simţi tot mai în temă cu fiecare privire în plus. De asta îmi plac revistele de modă. Dar exagerează! Tre’ să-mi iau un Cool Girl, dacă am noroc, poate găsesc vreun articol din vreun magazin care este şi prin Cluj (de Mureş nu mai zic nimic)…

Lenevind în pat până la ora 4, între How I Met Your Mother, Voicu, Sopranos, Entourage şi pizza, cred că a fost una din cele mai faine dupamieze din vacanţă. Şi eu arătam ca un doctor! Am ajuns să ne petrecem dupămasa lenesă într-un mod şi mai leneş: o ieşire la Kashmir, lejer, frumos, la un ceai roşu.

Azi m-am trezit devreme, deşi e duminică şi probabil sigur majoriatatea dintre voi leneviţi, eu am o sedinţă foto azi cu Adi Coco şi mă îndrept cu paşi grăbiţi spre salon, la Andy să-mi facă o freză faină. Se anunţă o zi faină. Mă întreb oare de la cât e programul la Cinema City că deja simt, c-aş vrea să merg la un film după pozele care le facem la studioul lui Anca şi Adi Coco, la Promenada. Poate totuşi merg la Arta, că tot s-a deschis…

Totu’ bine!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW