Prezentare Andrea Szelyes

Prezentare Andrea Szelyes

10:30te rog să te speli pe păr, am uitat să îţi spun, dar nu o să avem timp la salon.  :whoosh:

11:00spune-i te rog că nu ajung pe jumate’

11:40salut, ce faci, emoke te aşteaptă, a terminat ultima fată…

12:00

Ajung, într-un final, la salon, cu întârziere mare de tot şi intru înăuntru val-vârtej. Ultima fată era pe scaun şi a fost gata în mai puţin de 5 minute. Încă o Andreea, erau deja 3, avea să fie o seară grea!  M-am aşezat pe scaun şi printre discuţiile de rigoare “şi cum e pe la Cluj”, “cum merge cu facultatea” machiajul final nu se lasă mult aşteptat:

Machiaj realizat de Emoke Szocs, de la Amazone.

Tot pe fugă, spre salon, pân’ să-ajung pe scaun comand o pizza că nu apucasem să mănânc încă. Mă aşez pe scaun şi încep poveştile, ca de obicei cu Andy, poveşti care nu se mai termină vreodată hmm…

Ajunse pe la 7:30, la Grand, povestind, ne dăm seama că după machiaj şi păr, acasă, la toate ne era somn şi ne abţineam cu greu să nu tragem spre pat în ultimele 3-4 ore de aşteptare, motiv pentru care am hotărât împreună cu echipa ca de acum să facem totul la faţa locului – va fi şi cazul prezentării Roxanei Şimon din 10 martie când staff-ul de make-up/styling va fi acolo unde este şi prezentarea. Trebuie să spun că sunt foarte foarte nerăbdătoare să vină prezentarea Roxanei pentru că am vizitat-o zilele astea şi colecţia de primăvară e absolut superbă! Îmi place fiecare rochie şi cred că multe din ele vor face cazul unor rochii frumoase de banchet!

Revenind, fetele verificau ultima dată lista cu ţinutele pe când tocmai venea cafeaua şi sucul de portocale! 😀

Detaliile mele preferate ale colecţiei – mănuşile de piele colorate

.

.

.

O să postez mai multe poze când le primesc de la Andy şi Eva! 😀

Am plecat apoi de la prezentare în grabă spre o seară cu fetele care mai apoi se dovedise a fi şi cu băieţii, purtând următoarele şi o pălărie fedora. La tocuri am renunţat pe parcurs în favoarea bocancilor negrii.

______________________________________________________________
Chictopia redeem – rochia roşie

În această seară: Smooky eye video tutorial + despre micuţa mea make-up artistă, pentru că insiste eu să-i spun aşa,din Cluj.

Nu uitatţi să vă înscrieţi în giveaway! 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW