Shop with me Episodul 3: Summer Party Looks

Shop with me Episodul 3: Summer Party Looks

Screen Shot 2014-05-31 at 6.28.48 PM Screen Shot 2014-05-31 at 6.49.48 PM

(Source: weheartit.com)

(Music: FAUL – Maroon 5  – Moves Like Jagger ft. Cristina Aguilera)

In episodul 3 am cautat 3 tinute simple de vara, pentru trei ocazii speciale: Girls Night Out, Cocktail Party si Date Night. Pentru ca e prima editie de vara, am ales si trei parfumuri potrivite pentru fiecare ocazie. Vara e anotimpul meu preferat, maine e ziua mea si nu vreau sa va spun cat sunt de fericita ca desi afara bate vantul, Gabriela Atanasov e langa mine, bem o sampanie Cricova cu eticheta alba, fumam si povestim vrute si nevrute. Cum fac fetele de obicei… ce mai!

In seara asta plecam spre cabana si nu stiu cat voi putea posta de acolo. Stiti ca imi place sa va scriu pe blog si in acelasi timp astept sa avem parte de cateva zile relaxante la cabana, alaturi de prieteni… V-am spus ca asta mica a venit din Bucuresti la ziua mea? Excelent. Uitati-va pana una alta pe profilul ei, sa vedeti primele filmari (da, cu telefonul) de la concertul THE TOP HATS. Joi in Carol 53, Bucuresti, s-au adunat dupa cum urmeaza: Gabriela Atanasov (Sweet Paprika), Horia Stan si trupa The Top Hats (Constanta).

Eu una o pun pe Gaby sa cante maine la ziua mea, pentru ca e prea tare. Rade acum langa mine. De fapt va canta, nu o voi pune

Detalii:

 

Shop with A.C. – Episode 3
Concept & Voice: Alina Ceusan
Video: Costin Marian
Location: Promenada Mall – Targu Mures

promenadamallmures.ro
alinaceusan.wordpress.com
costinmarian.ro

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW