Smooky eye – carbon black

Smooky eye – carbon black

Am promis un tutorial cu smooky eyes, în care am folosit în mare parte doar negru şi mai apoi puţin fard maro. Este un machiaj de seară, se-nţelege, care se potriveşte în general oricui, însă forma realizării lui depinde de distanţa dintre ochi şi aliniamentul pleoapelor.

Aplicarea este foarte simplă: culoarea mai închisă, predomină, în funcţie de tipul de ochi ca în desenul de mai jos

Sper ca video-ul să fie de ajutor, am să mai fac încă unul când ajung la cluj cu o varianta colorată, cu vişiniu – machiajul meu preferat dar până atunci vizionare plăcută. Nu am scurtat filmul pentru că din punctul meu de vedere, mâ interesează să vedeţi fiecare mişcare nu cât de bine mă pricep să dau pe fast forward/cut…

Produsele folosite:

  • creion pentru sprâncene de la Sephora (medium brown)
  • creion kohl Maybelline ny şi Ada
  • farduri – negru, maro – trusă Yves Rocher
  • gloss – Farmasi (nude pink)
  • baza deja aplicată – fond de ten Rimmel Wake me Up şi Pudră Creme Puff Max Factor
  • contouring – fard maro mat ESP London
  • pensule – Claire’s Paris
  • rimel L’oreal Lash Architect

 –

După cum am promis, am început colaborarea cu o make up artistă din Cluj – asta pentru că aşa insist eu să îi spun. Andreea Balgaradean o fată foarte modestă, de treabă rau, chiar şi din mailuri mi-am dat seama de asta…aşa de descrie ea:

“Sunt din Tg.Mureş şi eu, am 23 de ani, sunt pasionată cam de tot ce înseamna arta (arhitectura în mod special că asta studiez, design de toate felurile, fotografie, etc), inclusiv machiajul pe care il consider artă şi nu fiţă, arta de a scoate în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale unei persoane. Am început prin a-mi machia sora şi prietenele, în anii de liceu. Tot ceea ce am învatat am învatat de pe youtube din tutorialele câtorva tipe pe care le apreciez mult + din experienţă. Nu am urmat vreun curs specializat momentan pentru că facultatea nu îmi prea permite să lipsesc din peisaj pentru mult timp şi ar cam fi necesar ţinand cont că mi-ar placea să fac un curs undeva afară! Despre blog, i-am dat drumul în vara pe Facebook, iar apoi în toamna am terminat şi designul pt  blogspot si i-am dat drumul în speranţa că am să inspir şi alte fete când nu mai ştiu cum să se machieze…”

Aşadar aştept cu nerăbdare, după ce m-am uitat peste blogul ei, pe care de altfel vi-l recomand (o să fie plăcut de vizionat) să vină la noi să povestim una-alta, mai despre make-up mai despre alte lucruri să ne cunoaştem ca să colaborăm cât mai bine.

Să aveţi o seară faină, sper că vă ajută acest articol în ale machiajului, atât cu video-ul meu cât şi cu blogul Andreei.
muaaaaaaaaah

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW