Night Air / Bună dimineața

Night Air / Bună dimineața

Newest lucky charm mmmm (Raus)

Astă noapte am ascultat doar Night Air de la Jamie, voi?

Azi facem cunoștiință un cea mai simplă modificare a unei bluze albe. Cum faci așadar o bluză albă, de casă, chic? Mai sunt încă 2-3 subiecte de atins, din ceea ce mi-ați cerut voi – ce ojă folosesc, ce culori prefer, un articol despre camerele noastre de la  Cluj – pentru că o cititoare mi-a spus că vrea să se inspire pentru camera ei și se-nțelege, postarea cu pozele finale, de la Raus, o ședință foto semnată Atti Măsline, pentru colecția SS2012 Raus. Ca să știe toata gașca, anunțul meu de pe pagina de Facebook a blogului este așadar valabil pentru toată lumea care mă întreabă despre Raus:

 Dear readers: Magazinul RAUS este în Târgu Mureș și numa la Mureș :)) pe strada Bolyai* nr.8, vizavi de China Blue – okey, puțin mai sus (*strada Bolyai e între Hotel Plaza și Hotel Concordia)

Nu are pagină de facebook, nici site. Dar dacă vă place atât de mult cine știe…:D

——

Going up on Chictopia, din câte se vede până acum sunt în top trei canditați pentru June Style Icon – ceea ce e superb, am mai fost acolo de câteva ori, dar niciodată prima. Vă mulțumesc celor care sunteți alături de mine, acolo pe Chictopia. Dacă ai cont și nu l-ai lăsat deja pe pagina blogului de facebook, atunci când vorbeam de acest site, lasă mai jos un comentariu, să îți dau follow :*

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW