Despre Chictopia – ce şi cum

Despre Chictopia – ce şi cum

Probabil că majoritatea dintre voi îmi cunoaşteţi şi pagina de pe chictopia, pagină pe care în ultima vreme am neglijat-o puţin şi promit să revin începând de mâine cu noi poze şi postări. Pentru acelea dintre voi care s-au întrebat întotdeauna ce beneficii am din această colaborare, am filmat puţin cu sora mea – mai în joacă, mai în serios, un scurt video în care vă vorbesc despre Chictopia, despre secţiunea de redeem şi despre cum mi-am primit eu ultimul cadou de la chictopia.

Redeem me!  

Această secţiune arată cam aşa acum şi orice produs pe care îl vedeţi în această secţiune poate fi al vostru dacă aveţi punctele necesare pentru a-l licita. Cam astea ar fi lucrurile pe care mi le-am luat eu până acum:

Şi multe altele pe care nu le mai găsesc, nuştiu din ce cauză pe site – nu-mi pot găsi secţiunea de redeem şi mai am câteva care îmi sunt la Cluj (o cămaşă în carouri, mai lungă, teneşi în dungi, high tops, etc)

Mai departe, cred că majoritatea informaţiilor le-am spus deja în video. Am încercat să fiu scurtă – bine înteles nicio şansă, aşa că vă las pe voi să comentaţi informaţiile prezentate în filmuleţul de mai jos, mai ales cei care au cont, dacă aveţi alte lucruri de adăugat, sunt bine-venite! Ignoraţi acel “Bună :D, sunt Alina!” – nu ştiu de unde a venit…

P.S: E făcut în dormitorul părinţilor mei pentru că acolo era cea mai bună lumină. Când ajung la Cluj plănuiesc să-mi achiziţionez un trepied şi să fac o zonă specială, în camera mea pentru filmări fie ele câte or fi, pentru că nu plănuiesc să transpun totul în video, motivul fiind acela că îmi place foarte mult să scriu. În acest caz mi-a fost mult mai uşor aşa 😀

Nu am mai apucat să fac pozele azi pentru că am avut să le fac afară şi m-am spălat pe păr şi nu am mai ieşit…

În curând pe blog: primul giveaway! 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW