Let it Rain

Let it Rain

Noi lucruşoare la Raus! Musai trebuie să ţinem pasul cu vremea urâta, care nu dă semne că ar vrea să se schimbe. Puţină culoare te ajută să scapi de sentimentul ăsta mohorât şi trist care ni-l dă! Asta e vreme se seriale şi ceaiuri. Eu mi-am făcut o spumă de căpşuni, în ton cu ultima ţinută. Asta din seria Red lips for black days – rămâne doar red!

Toate hăinuţele le găsiţi la Raus, în Tg Mureş pe strada Bolyai, nr.8! Pentru pagina de Facebook a magazinului Raus, click aici.

Chitopia updates!

Mulţumită vouă, celor care mă urmăriţi şi pe Chictopia sunt acum prima la propunerile pentru Style Icon pentru luna iunie – poate cel mai drăguţ cadoul de ziua mea, online, că tot sunt născută în iunie :D. Am mai fost de două ori în top-ul propunerilor, dar m-au depăşit alte gagici lejer şi rapid. Se pare că luna asta vă plac mult pozele mele, pentru că am deja +310 fans pe luna mai. Mulţumesc! Keep up with the job! Sunt curioasă ce o să primim, pentru că din câte văd acolo în dreapta, premiile pentru Style Icons sunt sponsorizate de Chic Rewards!

Dacă nu înţelegi ce-i chictopia ăsta, dă un play mai jos!

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW