Ibiza, insula – in contrastele ei

Ibiza, insula – in contrastele ei

Prea mult soare. Am pornit spre Cala Compte intr-o incercare de a ajunge si pe plaja dupa petrecerea de aseara si normal c-am ajuns, ca ne mobilizam repede, nu-i bai cu noi. Am servit in brunch tarziu (de tot), pe terasa. Nu aveam prea multa pofta de mancare dar imi era oarecum foame si cum am comandat o pizza cum n-am mai gustat de mult, m-am conformat si am mancat ceva.

Da jur ca nu-ti mai trebuie nimic cand ai asa un peisaj in fata. marea de un albastru…n-am sa spun “infinit” ca e fumata faza. dar exact turcoazu ala pe care asteptam sa il vad de foarte mult timp.

Am ramas acum aici langa plaja, intr-un soi de peisaj care se zbate intre desert si Route 66 si asteptam sa vina varul lui Raul dupa noi si eu imi scriu postarea pe blog de pe Ipad, ca nu este semnal aici. A fost oricum o zi tare faina, ca oricare alta, se pare, in Ibiza. Da, sunt peisaje mai parasite, da sunt si strazi care freamata noaptea, pline de englezi si italieni euforici, la fiecare pas. Probabil chiar asta e farmecul insulei, contrastul pe care ti-l ofera momentul in care, dupa 20 de minute de drum, de caldura, te mangaie (ca nu pot sa spun te loveste) o briza racoaroasa, o melodie de la Maroon 5 si peisajul care dezbraca incet plaja. Sper sa ajungem azi La Cafe del Mar. Sa aplaudam apusul. Acuma i-am cerut lui Raul o bere si dupaia am zis “ce tot itid cer tie o bere cand e chiar langa mine geanta…:))” si mi-am luat-o eu singura.  San Miguel especial. Va dati seama ca am mai invatat cateva cuvinte in spaniola in afara de denumirile berilor :))  asta e…ne cam place noua plaja si marea si berea si in fine, insula asta. V-am facut si cateva poze sa vedeti peisajul, pentru ca Ibiza inseamna mai mult decat o insula unde toata lumea vine sa se distreze si sa se puna in cap. Merita si pentru peisaj. Si sunt o gramada de familii cu copii asa ca…there is more than meets the eye.

Salutari mama! Stiu ca citesti blogul! Ti-am cules o floare…de brusture ca numa uscaciuni is pe aici :)) Te pupam!!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW