Carl Cox & the streets

Carl Cox & the streets

Nu probabil, ci cu siguranta una dintre cele mai tari petreceri…am fost aseara la Carl Cox in Space si vreau sa spun ca am ramas cu adevarat uimita, de muzica, de show, de jeturile alea imeense cu azot. Te zapaceste de cap pur si simplu. O gramada de lume imbracata fain, gatita de petrecere, pantaloni scurti rupti, palarii si cam toate culorile la care te-ai gandit vreodata!

Ma, sa ne intelegem, oamenii astia nu fac o petrecere doar de dragul de a o face. Totul e pus la punct de la A la Z. Am fost pe guest list aseara ceea ce ne-a usurat enorm o posibila batalie psihica, ascunsa-n statul la plaja. Inainte de Carl Cox a pus Monika Kruse. Nu stiam eu de ce imi place asa mult tipa, pana vad in spatele meu pe ecran scris cu rosu: MONIKA KRUSE! Am si facut o poza cu telefonul sa i-o arat la Carmen…cat am mai ascultat noi M.C @ Cluj… Pe langa asta, se-ntelege, Carl, impecabil, dupa cum mi-au mai spus cei care au fost, punea niste piese nebune de tot. Nu puteai sta locului, nu aveai cum, cu un asa bass si apoi cand iti mai si turnau in cap jetu ala de azot de zici ca era un dragon….gata erai!

Cu cateva ore mai devreme, stateam la plaja la Elephant Beach cu Marius si Yvonne. Apa e exagerat de calda, dar foarte buna, nu exista urma de indoiala. Ibiza este, intradevar, un loc pe care nu ai cum sa il uiti. In timp ce cautam un restaurant sa mancam mii de arome imi inundau simturile: ba aici un parfum, ba dincolo mancare indiana, mai faceai doi pasi, mirosea a gel de dus cu scrub. M-a dat si asta, peste cap, intr-un fel pentru imi place foarte mult sa simt locul, nu doar sa vizitez. Si daca in Ibiza nu poti face o legatura cu locul, atunci unde….?

Am taiat-o la plaja ca deja e tarziu, am mai lenevit in pat putin azi dupa petrecerea de azi noapte…:))

Salutari!!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW