7.57 – Barcelona

7.57 – Barcelona

7.57 – Barcelona. Deja ma simt mai bine cu toate ca m-am pricopsit cu un soi de rosu in gat, ca amintire a ceea ce credeam noi ca avea sa fie ultima noapte in Ibiza. Am baut vin si ne-am plimbat catre plaja. 

Maine chiar plecam. E ultima zi aici, ma gandeam cu voce tare la un moment dat cand schimbam opinii sincere despre prima parte a vacantei. Am adormit si dimineata venise, de data asta si mai repede! Mi-am luat pe mine o pereche de pantaloni scurti si o camasa din voal, cizmele cu ciururi in picioare (mare greseala) si am plecat – to the air-port!! O caldura dogoritoare ne loveste la iesirea din masina si totul era randuit intr-un asa fel, incat imi amintea de momentul in care am ajuns pe insula, seara tarziu. Nu se poate respira, pe bune! Ne gandeam doar la Barcelona deja cand astia ne anunta ca zborul are intarziere de 20 de minute. Trec 20 de minute, ne trimit la asta parte. Dupa vreo 3 ore adormisem deja pe o banca, in aeroport. Am asteptat asa noi de pe la vreo 3 cand am ajuns in aeroport pana pe la 8 seara cand apare mare, scris cu rosu: ANULAT! Nu mai am rabdare, ne trimit de la un ghiseu la altu pana cand, pe la ora 9 si ceva, ajungem inapoi, la varu, in Ibiza.

Marea greseala cu cizmele a fost faptul ca nu m-am gandit ca astia te pun sa ti e dai jos la aeroport :)) A fost si asta o experienta, nu ma plang, probabil era cazu sa mi se indeplineasca dorinta unui post anterior in care spuneam ca “nu mai plec de pe insula asta” :))…mai eram si pe lista, era sa mai mergem o tura la Enter@Space, dar am zis pas de data asta…niste somn pana dimineata la 5 cand aveam, de fapt, avionul. 

Ma bucur c-am ajuns, intr-un sfarsit, aerul conditionat din dormitor si pernele moi au fost foarte primitoare de dimineata. Mai multe despre Barcelona, dupa ce o batem putin la pas.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW