Înapoi la Cluj – Noptiera!

Înapoi la Cluj – Noptiera!

Am ajuns la Cluj și mă simt din nou acasă, apuc să scriu doar spre seară. Și am lucrat la un tutorial de  smooky eyes, vișiniu cu mov, despre care am mai spus că e favoritul meu și vreau să îl împart cu voi. Multe lucruri de bine pentru blog zilele astea. Aștept cu nerăbdare primele poze de la ședința foto să văd cum au ieșit. Am avut niște mici probleme la apartament și lungi discuții cu Carmen, despre ce se mai întâmplă în ultimele zile.

Mi-am redecorat noptiera – unul din lucrurile care îmi place să le schimb destul de des la camera mea.

Pentru mine noptiera este foarte importantă pentru că e primul lucru pe care îl văd dimineața, când mă trezesc așadar trebuie să fie o adunătură de lucruri frumoase, care să mă reprezinte.  Azi noapte am avut o discuție lungă cu Mădă Gherman, despre Feng Shui, camerele noastre și despre ce avem pe noptieră. Am readunat lucrușoarele:

Crema de baie de la Voicu, lacurile cu care mă tot dau de vreo săptămână, lănțișorul primit de la Urban Bijuterii Chic, alături de cutiuța de la ei, care-mi place mult. Ultimul număr Elle, pentru că deseară citesc articolul Mihaelei Rădulescu despre normalitate . Scrumiera primită de la Miruna, cadou de apartament nou , animal print.

Încă două lucrușoare dragi, îngerașul auriu primit de Crăciun de la Maria, mătușa mea și alături suportul pentu bijuterii de la Georgi, care îmi place foarte mult și e și util.


Am agățat pe el un lanț făcut de mine, cu cruciulița primită de la bunica.

Mi-am reparat laptopul și mă simt foarte bine așa că nu mai trebe să o deranjez pe Carmen de la calculator. Musai acuma să ne luăm modem, să nu facem orar la cablu de net :)) Una peste alta mi s-a umezit peretele cu posterele mele dragi și a trebuit să le iau jos deocamdată…le pun la păstrare în sertarul destinat revistelor.


Rosie <3

Hermesică s-a cuibărit, ca de obicei, lângă mine și toarce:D Eu m-am pictat azi mână, cu o cariocă din setul de design, că mă plictiseam și din diverse motive îmi place cum arată tatuajele pe încheietura mâinii la fete și pe toată mâna la băieți…că tot am zis de design, mâine, spre seară am să vă fac cunoștiiță cu mapa mea de la design de produs. Trebuia să fiu studenta la UAD, dar din păcate nu am trecut de proba de portret și așa am ajuns la a doua variantă, comunicare și PR, la UBB. Asta nu înseamnă ca nu mai dau o tură la vară, pentru că deja m-am reapucat de desenat! Sper să vă placă.


Târziu, dupămasă mi-am făcut un desert bestial – waffels cu banane și ciocolată topită milka. Nu sunt mare fană a dulciurilor, dat în cazul de față mi-am dorit ceva bun , rapid ded făcut și foarte dulce. Să-mi treacă, așa vreo săptămână!

Am filmat azi tutorialul pentru machiajul smooky eyes, video pe care îl voi posta mâine pe blog, pentru că am de lucru la el.
Până atunci câteva poze pe care le-am făcut azi, cu ajutorul soarelui primăvăratic, prin bucătărie, cu machiajul mai sus menționat.Și prima zi înapoi la Cluj s-a încheiat cu un apus colorat, silențios…doar câtiva șoferi grăbiți spre casă, probabil, care gonesc pe bulevard. Și câte 2-3 studennți care-și așteaptă shaorma la pachet în față la Mama Manu… cam așa se vede Eroilor de la mine din cameră.

Maine pe blog: tutorialul video cu maroon smooky eyes și, să sperăm teaserul cu pozele de la ultimul shooting.
Citiți ultimul meu articol pe mureș news, aici! 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW