New hair!

New hair!

In acest weekend mi-am gazduit cateva clipe din liceu: pentru doua zile, Ada si Paula au stat la mine, am iesit la petreceri, ne-am plimbat si am povestit de toate. Am ras cum n-am mai facut-o de mult si ne-am simtit bine impreuna.

20130401-194846.jpg
& da, m-am tuns. M-am tuns pentru ca am vrut o schimbare o data cu venirea primaverii si pentru ca Raul venise cu o propunere cat timp am fost in Bucuresti – “Vrei sa te tund bob, un bob asa lung, fain?” Si eu am zis “Da”. Si nu am gresit pentru ca imi place foarte mult aceasta tunsoare, care este mai presus de toate foarte usor de ingrijit/aranjat. Sper sa va placa si voua rezultatul.

De dimineata m-am trezit cu un telefon: “-Dar ai mancat, puiutule? Nu ti-e foame?
-Nu am mancat ca acum m-am trezit stau in pat…
-Nu ti-e foame? Mergi pana in bucatarie!…”

Unde descopeream micul meu dejun la pachet si un cadou frumos, o agenda pe 2013 de la Louis Vuitton. That’s just sweet. Am marcat deja cu doua stickere doua date importante pentru luna viitoare si m-am bucurat de room service :))

20130401-195227.jpg

20130401-195349.jpg

Don’t forget to follow me on INSTAGRAM – @alinaceusan for more pictured & updates. Avem deja 7,000+ de followersi si acolo, deci e binisor:D

P.S: pentru acelea dintre voi care sarbatoresc SARBATORILE PASCALE aceste zile, am o mica urare *me singing*

– Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, nu uitati sa deveniti tot mai bune si mai frumoase in fiecare zi, prin ceea ce faceti! Va pup!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW