Fashion Weekend @ Târgu Mureş

Fashion Weekend @ Târgu Mureş

Mâine plec la Mureş pentru că e gata cu sesiunea şi oficial îmi iau câteva zile de vacanţă acasă, unde o să ies în oraş, o să stau cu familia şi vreau musai-musai să merg şi la un SPA, că nu am fost de foarte mult timp şi cred că ştim cât de bine face pentru ten o zi la spa, aburi, saună, lejereală. Lejereală. Foarte bine. Sauna aia cu aburi, întunecoasă şi muzica liniştită care te scot din toate treburile de zi cu zi…

Sâmbătă o să fie o zi plină, deci profit până atunci. Brusc Târgu Mureşul se transformă – nu-i fashion week, e fashion weekend.

Avem o prezentare în cadrul balului de caritate Rotary, Szelyes Andrea.  Prea mult spus şi aşa, dar eu aştept cu nerăbdare sâmbăta pentru că mi-e dor de Roxi, Ildi şi de Andy, de fete şi de atmosfera generală din backstage.

Nu am aflat încă detalii despre machiaj/ţinute/hairstyling atât ştiu doar că Andreea Şimon şi Ildi se vor ocupa de păr, Emoke Szocs de machiaj. Mâine când ajung în oraş mă întâlnesc cu Roxana Şimon să discutăm unele lucruri, m-a sunat azi: “vreau ca tu să vi neapărat, o să fiţi 15 fete…”, asta pentru prezentarea ei din 10 martie, sooo sweet!

Ca de obicei, aşa e Roxana! Aştept tare mult să ne întâlnim să discutăm despre proiectele viitoare şi să punem totul la punct pentru prezentare

Mâine pe blog: Smookey Eye Tutorial <3, pentru că e foarte simplu de făcut şi multora li se pare dificil + comeback news in Polus Cluj.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW