Snobbish Breakfast – o poveste despre rochia lungă

Snobbish Breakfast – o poveste despre rochia lungă

După cum explică frumos, secţiunea introductivă de pe site-ul cu pricina, Snobbish Breakfast este un brand-concept, semnat  Ana-Maria Morodan şi Adina Grapa, care a luat naştere “…într-o dimineaţă târzie de duminică, după două cafele, un tort cu lămâie şi câteva ţigarete” Mai departe, din acea dimineaţă aromată de 2010, telefoanele au început să sune şi conceptul se transformă în ceea ce numim noi azi, brandul Snobbish Breakfast. Nu cred că are rost să fac prea multe introduceri şi eu m-am gândit la un moment dat la curgerile unei astfel de rochii, răsfoind mirată, pagina Daily Look de pe Facebook.

Snobbish Breakfast?

“Asa cum ne marturiseste Ana Maria Morodan, creaţiile sunt inspirate din atitudinea uşor superficială şi snoabă a femeii care serveşte micul dejun, într-un <<bistro>> parizian, la ceas de seară. Snobbish Breakfast îşi doreşte să întampine dorinţa femeilor de a ieşi din anonimat.”

Am început să scriu despre acest brand, pentru că rochiile astea, fără doar şi poate mi se par superbe. Şi lumea care mă cunoaşte ştie că-mi plac acest gen de rochii, aşadar vreau să vă delectaţi şi voi ochii, la fel cum o fac şi eu acum, pentru a nu-ştiu-câta oară!

  • Raspberry delight

  • Lime Savage

  • Caramel and pie

  • Black coffee

  • Yellow sorrow

Am ales aceste fotografii în locul celor făcute în studio, pentru atmosfera pe care o oferă şi emoţia cu care încarcă rochiile. Fiecare piesă are o poveste de spus, iar scenariul care o înconjoară joacă un rol de catalizator în acest sens!

Felicitările mele şi sper şi ale voastre către Ana Maria Morodan şi Adina Grapa – două fete care îşi transpun visele în rochii emoţionante. Am să-mi procur şi eu una, cât de curând!
Gustaţi aici Snobbish Breakfast! 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW