Noi filmăm tot!

Noi filmăm tot!

Da, suntem genul de fete care probabil o să te enerveze la vreo’ petrecere în încercarea de a surprinde ceva. Suntem genul de fete care ştim pe de rost setările aparatului foto şi care suntem pasionate în acelaşi timp, de filmat. Dacă nu ai reperat încă vreo prietenă de-a ta, probabil eşti chiar tu cea despre care vorbim.

Hai să o luam altcumva. De ce fotografii? Static, editabil. De ce nu am vrea să trecem la ceva mai spontan – video. Ştiu, camera HD este recomandată, pentru filmări de calitate, dar nu vrem oare fiecare dintre noi să surprindem momentul. Să mor io’ dacă nu mi se par foarte tari ochelarii aia de la Google care au fost prezentaţi pentru prima oară pe runway la Diane Von Furstenberg.

Cât de comod şi de plăcut poate să fie să poţi înregistra orice vrei? Să fi acolo la momentul potrivit? De multe ori merg pe stradă, sunt la salon, în club, la Auchan, la IQ, la mall, la o cina cu Raul şi mă gândesc: ce fază tare. Lui Raul tot timpu îi spun: “cineva ar trebui să ne filmeze”. Eu am mare încredere în video. Îmi place posibilitatea de a îngheţa momente. Tot timpul mi-a placut să vâd cum americanii înregistrau orice pentru ca mai apoi să urmărească cu nostalgie filmările.

Către toate fetele care au o astfel de pasiune – încercaţi să o creşteţi! E incomparabil de frumos să urmăreşti filmări făcute de tine. Am început de mai puţin de un an să fac asta şi mă bucură alegerea! Şi pentru că am tot vorbit de Crăciun şi sărbători şi pentru că o să vorbim despre revelion – filmaţi! Cei de la vimeo ne ajută cu indicaţii şi propuneri, vă invit să le urmărim împreună.

P.S: Dacă v-a plăcut Endless Summer, cu siguranţă o să vă placă şi varianta de iarnă a acestui video pe care noi ne-am apucat deja să îl filmăm! Salutări de la Mureş!

Şi ca şi cum asta n-ar fi fost de ajuns să te stârnească (pentru că fie ÎŢI PLACE fie nu îţi place să filmezi, să editezi, să capurezi – nu e cale de mijloc!) câteva Crăciunuri, aventuri, mai jos:

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW