Fall for Maroon

Fall for Maroon

Mi-am cumpărat alaltăieri două cd-uri pe care am ajuns să le scriu abia ieri noapte, când gândindu-mă la muzica pe care aş prefera să o aud în maşina mea, mi-a venit şi ideea pentru acest articol. Îmi place mie Maroon 5, asta ştiţi deja, probabil din alte surse, dacă nu cumva mi-aţi găsit pe aici lista cu concertele la care aş vrea să ajung. Oricum, am umplut un CD cu Maroon 5, Nickelback, Everlast, dar dacă îi dăm shuffle e mai mult Maroon 5. Ce să mă fac, îmi plac piesele lor!

Pentru că din acelaşi film, pentru toamna asta ne vin nişte propuneri coloristice (reale) care se leagănă între verde brad şi vişiniu închis, am ales de la No.1 două ţinute care mi-au plăcut mie şi vi le-am adus aici pe blog. Pentru că verdele brad l-am perindat aici, acum vorbim de vişiniu, de ţinte, de propuneri pentru toamnă deja – salopete, ghete cu ţinte şi aşa mai departe!

Hit play here!

Azi continuăm aşadar şedinţa foto cu ultimele noutăţi, de la Rinascimento şi Roberta Biagi, la Cluj, lucru despre care v-am scris dimineaţă! În legătură cu giveaway-ul 10,000 likes – rezultatele vor fi afişate undeva pe weekend, pentru că este ceva de lucru la el! 😀 Tot atunci şi un 24h/Blitz în funcţie de cum decurg lucrurile cu surpriza pe care v-o pregătesc!

O zi frumoasă! Nu uitaţi să verificaţi petrecerea la care mergem vineri şi să ne spuneţi dacă ajungeţi pe la Midi! 😀

 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW