Boiler: Lansarea albumului ”Lucrare de control” – Doc, Deliric, Vlad Dobrescu & Dj Sauce

Boiler: Lansarea albumului ”Lucrare de control” – Doc, Deliric, Vlad Dobrescu & Dj Sauce

După cum spuneam mai devreme, revin în seara asta cu o postare despre noaptea de 5, care tocmai a trecut. Și ce noapte!
Începuse cam greu, după  îndelungi căutări prin dulapuri, cu Carmen și Roxi…nu știam, sincer cu ce se mănâncă Boileru’ ăsta, că era prima dată când mergeam. Trecând peste. Ajungem la Boiler, coborâm din taxi Roxana:

-Ăsta e deja ghetou Clujului, tu unde m-ai adus, tu?

-N-am idee nici eu (nici nu știam pe unde se intră)…se aude muzică, e de bine!

Privivi curioase, băieții de la intrare cu uniforma de rigoare – ”Deliric e de vină! ” ne privesc sceptic și se uită îndelung…

-Pentru guestlist…? (mulțumiri lui Sauce, pt. asta!)

privirile continuă

Am intrat în 5 minute și pe când ne pregăteam să zicem un ”asta-i tot?” ochim scara. Nu mai era loc la garderobă și am înțeles, 10 secunde și 8 trepte mai târziu, DE CE: o mare de oameni, la propriu, mă cică au dat ăttending 451 de persoane la event pe Facebook, da’ jur că erau mai mult de 500 (știu, nu pare mare diferența de 50 de persoane, dar sala era plină ochi). Ne uitam una la alta și-am spus: CUM (poți să o arzi altfel :)) )… am vrut să-mi scot cerceii când am văzut mișcarea.

-cu Roxana Costin

fără alte introduceri: ”Fă.mi o poză cu fratele meu mai mic, zice Jidanu :))”

Ambițioase, am ajuns în vreo 20 de minute la scenă și ne-am urcat rapid sus, în pupitru, “unse” deja cu nerăbdarea tuturor din sală. Era cald acolo de la lumini și, în sfârșit, de la atmosfera incendiară care fierbea pe un remix de la Luniz – I got 5 on it, când din când în când, mulțimea vocifera: C-T-C, C-T-C! Și după ce a mixat aproximativ o oră Dj Sauce (Toma Paul Alex, ”unguru nostru preferat”), cu câteva probleme cu bateria de la laptop , la 1 și câteva minute Doc, Deliric și Vlad Dobrescu erau deja pe scenă. Și așa a început tot.

-Rupturi din concert & dimineața de după –

Trebuie să scriu aici, ascultam CTC de prin clasa a IX-a/a X-a când mergeam la primele cabane cu gașca și bubuiau boxele că-i interzis nefumătorilor, dar recent nu ascultasem acasă, să-mi pun eu muzică de la ei. E altceva însă, când ești acolo lângă ei, se simte tot vibe-ul altfel și vezi în primul rând fete cu tricourile cumpărate la intrare, care știu fiecare vers! 😀 Meserie! Cred că filmările vorbesc de la sine. Le veți găsi și independente, fiecare, pe canalul meu de youtube, de mâine.

Ne-am distrat foarte fain, am băut jager cu vișine, ne-am semnat.A mai fost careva dintre voi la Boiler, ieri? Cum vi s-a părut?

P.S: Sauce, salvează mixul 12/1 pentru 1iunie! Musai!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW