ANNIVERSARIO PERONI

ANNIVERSARIO PERONI

image

Aniversarea continua si, cu aceasta ocazie, avem placerea sa te invitam vineri, 19 iulie, incepand cu ora 19:00, la petrecerea Anniversario Peroni din Piata Cazinoului, Cluj-Napoca.
 
Nu cred că există un mod mai nimerit de a ne petrece aceasta zi de iulie, mai ales că vinerea cere o ieşire festivă. Renunțăm la nebunia generală oferită de Festivalul Peninsula şi ne aducem aminte de Italia anilor 60. Mergem pe malul lacului in Parcul Central Cluj Napoca pentru a da startul unei seri care coagulează …”La Dolce Vita”!

Mergem sa gustam un Peroni, să ascultăm muzică bună, să vedem lumea gătită în stilul anilor 60 (Italian ’60s). Peroni susţine în continuare proiectele inedite de design. Printre momentele serii se numara si o prezentare SARTO Made to Measure. Dragele mele cititoare, SARTO Made to Measure se prezinta simplu astfel:

” este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesional de consiliere vestimentară cu stilul italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură.Ne-am propus să venim în întâmpinarea bărbatului modern, pentru care imaginea personală este cartea de vizită şi să îi oferim o gamă variată de asortare şi personalizare a costumelor şi cămăşilor, consiliere privind construirea ţinutelor, alegerea ţesăturilor şi conturarea stilului personal.Până astăzi, costumele made to measure au fost un lux pe care doar câţiva şi-l permiteau. Preţurile majorităţii costumelor noastre se situează sub 500 de euro, tocmai pentru că SARTO îşi propune să văconsilieze pentru a trece la următorul nivel vestimentar, cu un nou concept: affordable made to measure.”
(Sursă: http://www.sarto.ro)

Nu este frumos aşadar? Hai să ne amintim vineri seara de umbrelele albe pe pe plaja însorită, să visăm la apus de soare și la o vacanță pe Mediterană. Îmi sunteti dragi, desigur… 😀 Știu că vă pasionează moda și designul așa că am o surpriză pentru voi! Am primit 10 invitații pe care vreau să le împart cu voi! Dacă sunteți mâine la (sau prin) Cluj și vreti să veniți cu noi la Peroni, tot ce trebuie să faceti e să îmi spuneți cum ar arăta ținuta voastră pentru petrecerea de mâine seară… orice fel de interpretare e bine venită, așa că puteți folosi cu încredere chiar si www.polyvore.com sau site-urile Chictopia sau Lookbool! Multă baftă!

Dress code: Italia anilor 60. With a twist!
image

Kisses & let me hear you speak! In seara asta aflăm și cine a castigat ultimul nostru giveaway in colaborare cu Diva Charms!

I know you’ve missed me, I missed you 2! :* kisses from sunny Cluj & have a perfect day!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW