Ţinuta săptămânii: Raluca Negrea

Ţinuta săptămânii: Raluca Negrea

De mai bine de un an, fiinţa asta nu-mi dă pace. Fiecare poză pe care o postează, fiecare outfit merită admirat. Nu ştiu de ce nu şi-ar începe ea un blog, până la urmă ar avea la fel de mare succes, la fel ca pozele ei de pe Facebook. Deşi probabil că cei care mă urmăriți din Bucureşti (sau din zona de litoral, de unde e Raluca) o cunoaşteţi. O grămadă de poze faine, decizie grea, dar sinceră să fiu a fost una din fetele la care m-am gândit instantaneu atunci când concepeam această rubrică.

Are un stil foarte simplu. Fiind model nu îi este oricum greu să treacă în pielea altui personaj de la o zi la alta şi cred că asta îmi place foarte mult la ea: o zi e în teneşi şi colanţi verzi în parc, o zi în boyfriend jeans cu tocuri.

Printre multe poze, rătăcite, ţinuta mea preferata ar fi asta:

Cel mai frumos detaliu al acestei ţinute nu există, pentru că toate sunt frumoase toate piesele şi unice în felul lor.
Pantalonii scurţi de blugi cu look used, indispensabili din garderoba oricărei fete, contrasteaza foarte frumos cu bluza din dantela  care e foarte gingasă de felul ei, delicată. Probabil majoritatea dintre voi ar spune că se putea şi fără colierul statement de la gât.Da, se putea, dar cu ajutorul accesoriilor, ţinuta e învăluită într-un alt fel de exotism, mai ales că geanta cu textură florală mergea de fapt pe acelaşi linie girly, cu topul. Oricum cam orice îi vine bine Ralucăi aşa că ceea ce avem de învăţat de la ea este modul în care simplitatea întotdeauna primează.Frumuseţea ei vine din atitudine şi simplitate. O fată foarte foarte frumoasă, care arată la fel de bine şi fără machiaj şi haine sofisticate!

Felicitările mele Ralucăi, se descurcă superb în tot ceea ce face. Printre altele o mai puteţi vedea şi aici:

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW