Ținuta săptămânii: Andreea Vilau -The New Lady Gaga

Ținuta săptămânii: Andreea Vilau -The New Lady Gaga

Make-up blogger, make up artist la MAC cosmetics, protagonistă în diverse videoclipuri, Andreea Vilau este și va rămâne o inspirație de moment, de fiecare dată. La un moment dat, îi admir curajul de a experimenta cu tot ceea ce înseamnă feminitate, materiale, texturi. Îmi place mult cum își asortează rujul burgundy la părul blond deschis – genial de bine arată – YSL inspired! (de când tot trag de Carmen să o văd cu un vișiniu închis pe buze, că i-ar sta bine și la ochi și în contrast cu părul).

Colierele statement supra-dimensionate și culorile aprinse își găsesc deja de mult timp loc în garderoba Andreei, la fel și pantofii cu model inedit, cum sunt cei din ținuta de mai jos, de inspirație Dsquared2. Aceste tocuri sunt, se-nțelege, de show. Genul de tocuri cu care mergi doar la evenimente fashion, prezentări, ședințe foto sau alte anturaje în care sunt apreciate.

Acesta este probabil una din ținutele mele preferate – pentru că nu pot să spun că am doar una. Îmi place mult cum se îmbracă, îmi place multitudinea de teme abordate, îmi place, în sfârșit faptul că își impune, vizual, un stil aparte care-ți rămâne-n minte, printre sutele de ținute de pe internet. Rochia în culori neutre, nude, stil bandage se mulează frumos pe formele corpului accentuând feminitatea. Decupajele de pe bust arată doar atât cât trebuie și conferă o notă de senzualitate ținutei – pentru că, după cum știm dantela incită privirea,de fiecare dată!

Pantofii trebuie să facă notă discordantă, amintind de ținutele exuberante ale gingașei noastre, Lady Gaga.Machiajul ca de obicei, impecabil.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW