Team A needs you. By the way, do you like pizza?

Team A needs you. By the way, do you like pizza?

Alina Philips

AlinaPhilips 2

Va scriu rapid despre ce este vorba, ca e sambata seara si in curand iesim la petrecere: filmam un proiect super-cool cu Philips si am nevoie de doua fete faine care vor sa petreaca o zi cu echipa noastra, la filmari. E o nebunie de fiecare data, insa pot sa va spun de pe acum ca o sa fie pizza, distractie si cate un Philips Auto-curler pentru fiecare.

Daca ai parul scurt (adica asa) sau foarte lung (adica de genul asta), trimite-mi o fotografie cu tine pe adresa mea de email: [email protected] si poti fi una dintre cele doua fete care vor fi cu noi la filmari si evident, in filmare! LET’S HAVE SOME FUN. LET’S MEET. In real life, in a creative atmosphere.

Emailurile pot fi trimise pana duminica noaptea la 00:00, iar numele celor doua fete vor fi anuntate luni dimineata, pe blog. Ajuta daca locuiti in Cluj-Napoca, insa daca vreti sa participati, rezolvam si transportul din judetele alaturate. Va pup si astept fotografiile voastre. Da, cu tine vorbesc. I can see you through the screen. Do it. Hit send.

giphy-1.gif

Screen Shot 2016-03-23 at 16.24.37

 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW