SMUGGLER WHO?!

SMUGGLER WHO?!

Dear girls, we’ve got an exclusive invite! Se deschide un nou magazin & we’ve got the ultimate insider: “Vrem ca oamenii Smuggler sa fie neconventioanli, sa poarte orice ca expresie a propriilor experiente si a propriei personalitati, asa incat sa nu cream niciun fel de “uniforma vestimentara”. Vrem sa fim nonconformisti prin modul in care alegem sa purtam hainele…”

Te asteptam la WARM-UP pentru SHOPPING : fashion, sound, outfit-uri cu personalitate si surprize nonconformiste!

OFFICIAL OPENING – magazin SMUGGLER @ Iulius Mall Cluj- etaj- vineri 30 nov. 2012 , ora 17.00. Continuam si sambata, 1 dec.2012 in aceeasi formula! Fashion, nonconformist, trendsetter : acesta este conceptul pe care noul magazin SMUGGLER il aduce in Romania .Stilul vestimentar iti poate o crea o imagine pe care atitudinea o confirma sau o infirma! Acesta este motivul pentru care credem in personalitate, atitudine, credem in depasirea limitelor conventionalismului vestimentar si iti propunem stilul SMUGGLER!

SMUGGLER -Unconventional Shopping //GRAND OPENING
DATA : vineri,30 NOV. 2012, ORA 17.00
Locatia : Iulius Mall Cluj ( etaj , vis-à-vis lifturi)

Cam ceea ce ne doream cu totii, un refresh dat magazinelor, un refresh de concept! Am auzit ceva si de o prezentare de moda, nu va pot spune mai multe, dar ne vedem maine de la ora 17.00, la Iulius asadar sa descoperim un nou concept, Smuggler. Click aici pentru a intra pe pagina Fashion Event-ului. Vad deja acolo la attending persoane ca fotografa Laura Balc, Loana Vultur de la StyleCorner, Florina Becichi – fashion designer @ SHEA deci se anunta ca un oppening frumos!

P.S: Suntem in update cu pagina (si site-ul) Xtend Beauty, azi facem poze si filmam asa ca nu uitati sa ne vizitati pt noutati, click AICI! 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW