SKIN CARE | Un studiu Avon România

SKIN CARE | Un studiu Avon România

20130513-115331.jpg
Cititoarele mele dragi! De azi începem o nouă rubrică pe blog, o nouă categorie de articole, în colaborare cu AVON Romania. În fiecare articol vom discuta fie un nou beauty trend, fie o nouă problemă căreia îi căutăm împreună rezolvări…

Începem prin a vă scrie despre un studiu efectuat de către AVON pentru a descoperi care sunt ritualurile de îngrijire a tenului în rândul femeilor din România. Am mai vorbit și noi de 2-3 ori pe blog despre asta și cred (sper) ca până în momentul de față toată lumea să fie convinsă de necesitatea primordială a existenței unui ritual de îngrijire a tenului. Vorbesc despre asta cu voi, vorbesc despre asta cu mama, cu prietenele mele, vorbesc cu sora mea mai mică, pentru că are nevoie de îndrumare, vorbesc acum cu o nouă prietenă: AVON. <— click aici, are și profil de Facebook.

Cea mai importantă concluzie a studiului a fost că există nevoie de consiliere în materie de îngrijire corectă a tenului. Avem nevoie de îndrumare pentru a descoperi produsele care ni se potrivesc. AVON inițiază un parteneriat cu Dr. Oana Spânu, medic specialist dermatolog. Prin prisma celor patru game principale de îngrijire a tenului în funcție de vârstă, tip sau probleme specifice: Anew, Solutions, Sun și Clearskin, AVON, ne oferă o lecție importantă despre produsele potrivite fiecărei vârste și fiecărui tip de ten. Hai să vedem despre ce este vorba! (Drink your coffee ‘cuz I am drinking mine now!)

20130513-123358.jpg

Avon are în portofoliul său de produse 4 game principale dedicate oricărui tip de ten și adaptate vârstei și specificului fiecărei nevoi: Anew, Solutions, Sun și Clearskin.

Produsele anti-îmbătrânire ANEW (ANEW Aqua Youth – pentru femei de toate vârstele, ANEW Vitale – femeilor 25+, ANEW Reversalist – femeilor 35+, ANEW Ultimate – femeilor 45+, ANEW Platinum – femeilor 55+, ANEW Clinical – pentru femei cu probleme specifice ale pielii) sunt create pe baza unor tehnologii avansate și se adresează tuturor femeilor, indiferent de vârstă.

-din păcate eu am doar 20 de ani, nu mă încadrez nici cum în această categorie. O categorie pe care cel mai probabil o recomand mamei mele și prietenelor de la salon.20130513-140828.jpg

• Gama SOLUTIONS (SENSITIVE BOTANICALS, BEAUTIFUL HYDRATION, YOUTH MINERALS, COMPLETE BALANCE, AGELESS ACCOLADE) a fost adaptată tuturor tipurilor de ten și pune în valoare frumusețea naturală cu ajutorul celor cinci ingrediente cheie: extract de floare de piatră, grăunțele paradisului, complexul amethyst mineral, hibiscus și frunze de arbore de ceai. (oh so fancy)

-gama Solutions este mai mult decât potrivită pentru fiecare dintre noi pentru că, citez a fost adaptată tuturor tipurilor de ten. Ne punem așadar în evidență frumuseța naturală pentru că suntem tinere & asta e perioada. Această gamă se adresează tuturor tipurilor de ten și tuturor vârstelor.

20130513-144859.jpg

Pentru bronzare în deplină siguranță, produsele din gama SUN au la bază complexul Derma-UV Plus care asigură protecţie avansată împotriva radiaţiilor UVA şi UVB. Acestea sunt îmbogăţite cu multivitamine, extracte naturale şi uleiuri care hrănesc pielea și sunt împărțite în următoarele categorii: protecție scăzută și medie, protecție ridicată, factor ridicat de protecție pentru pielea copiilor, calmarea pielii și accentuarea bronzului.

-una din gamele care ne interesează foarte tare pentru că sezonul de vară este oficial deschis și trebuie să avem grijă de pielea noastră aplicând produse adecvate. Sun, after sun & all that. Probabil produsul meu preferat din această gamă este crema after sun, care intensifică bronzul și conferă un efect de glowing skin! (rembember?). Când eram în liceu era primul produs comandat de îndată ce apărea în broșură! Trebuie să știți feeling-ul: ora de geografie, unii scriu, unii nu, broșura AVON circulă de zor din mână în mână… Mai apoi, câteva săptămâni mai târziu, broșura ajungea pe catedră, în timpul tezei, să se uite și doamna profesoară la ANEW Platinum… (Râd)

20130513-143143.jpg

• Pentru pielea cu probleme a fost creată gama CLEARSKIN, ce se adresează atât adulților, prin prevenirea formării imperfecţiunilor și estompării petelor cauzate de acnee, cât și adolescenților, prin reducerea și eliminarea punctelor negre și curățarea porilor.

-și această gamă ne interesează în mod direct pentru că fiecare mai avem câte o problemă în acea perioadă a lunii când câte un coș răzleț ne trimite un RSVP, în semn de amenințare pentru ceea ce urmează. Acnee, pete, puncte negre, toate aceste impefecțiuni ale tenului sunt vizate și nu vor zăbovi prea mult în viața noastră dacă folosim regulat aceste produse speciale.

20130513-145300.jpg

Mă bucur în mod sincer că cei de la Avon au ales (și) blogul meu pentru aceste articole lunare, în primul rând pentru că există atât de multă nevoie de informație pentru cititori și în al II-lea rând pentru că și eu aflu lucruri noi alături de voi! Cum ar fi cele de mai jos:

20130513-150347.jpg

20130513-151106.jpg20130513-151946.jpg

For AVON on on facebook click here!
Click aici pentru a deschide paginile broșurii AVON!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW