SHOP WITH ME EP.8: Transitional F/W Looks – Military

SHOP WITH ME EP.8: Transitional F/W Looks – Military

Screen Shot 2014-10-30 at 1.07.12 PM

 

Cred ca de cele mai multe ori aceste episoade vorbesc de la sine. Acest episod vorbeste mai mult decat oricare altul. Am ales o naratiune in limba engleza pentru a favoriza povestea in sine, noutatea si cititorii straini. Sper sa va placa si voua, noua ne place mult cum suna si speram ca cele patru tinute sa va inspire in alegerea tinutei, atunci cand temperaturile scad si nu stim cum sa ne mai imbracam sa aratam bine, dar sa nu ne fie frig.

Screen Shot 2014-10-30 at 11.31.30 PM

Inca se poate sa facem asta si in acest episod am cautat 4 tinute in 3 magazine: doua din New Yorker, una din Lee Cooper si una H&M. Toate tinutele au ca baza de inspiratie trendul military. Nuantele de negru, gri, olive sau kaki la care adaugam mesaje bine plasate sau atitudini curajoase fac din aceste tinute preferatele mele din seria #SHOPWITHME. Sper sa va placa, astept preferata voastra intr-un comentariu!

Multumesc Robert pentru editul extraordinar de bine facut! Sunt mandra de acest video beyond the looks si zilele acestea ma gandesc mai mult ca oricand la tinutele de iarna, Craciun, Revelion.

Ne vedem maine dimineata pe blog cu o noua postare pe Halloween! >:)

screen-shot-2014-04-09-at-11-23-55-am2

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW