Shooting cu Adi Coco, London Fashion Week

Shooting cu Adi Coco, London Fashion Week

Azi am lucrat foarte foarte bine cu Adi Coco, la un shooting pentru Mureş News şi pentru blog. Am de gând să schimb antetul blogului (imaginea alb negru pe care o am acum e foarte frumoasă, dar nu mă reprezintă neapărat). Poate postez pe blog pe miercuri, joi aşa, un sneek peek, un teaser cu 1-2 poze de la shooting ca să aveţi câteva indicii.

De dimineaţă, înarmată astfel cu mult chef de viaţă am pornit spre salon, spre Andy, de fapt să o iau de acasă. Nu mare mi-a fost surpriza când am văzut-o la poartă, cu  jeansi strâmţi, cizme din piele bej, aviatori şi păr WAIT FOR IT!…portocaliu! LEGANDARY! Cred că nu era o nuanţă care să-i stea mai bine de atât, la ochii ăia verzi de chihlimbar şi tenul de porţelan!

Pornisem aşadar cu o anume întârziere, spre salon şi deja puneam ţara la cale cu ultimele scandaluri de prin oraş. Fiecare pe care le cunoştea. Revenind, ajungem la salon şi ne punem pe treabă. Mi-a pus părul pe bigudiuri de volum – probabil una din cele mai minimliste şi mai frumoase freze pe care mi le-a făcut, de când colaborăm! Bucle lejere, cu mult volum.

Mie îmi place foarte foarte mult cum îmi stă aşa şi Andy musai c-a fost de acord, numa’ aşa zicea când mă aranja “vai, ce drăguţ e, ce o să-ţi placă” :))

Am ajuns şi la Promenada, a studioul lui Anca şi Adi Coco. Înainte de toate ne-am aşezat la o discuţie despre colaborări şi părţile implicate pentru ca apoi, până a aranjat luminile, să mă aflu “în primul rând” la prezentarea hairstilistului lui Lady Gaga, de la London Fashion Week. Îmi povesteşte despre cum a fost experienţa unui fashion week la Londra, despre cei mari “patru”: New York, Milano, Londra şi Paris şi despre cât de frumos au fost trataţi la săptămâna modei.

 Afară e altceva, aici totul e de show, totul pentru spectacol, acolo designerii sunt pe primul loc… 

Trebuie să spun că au un studio tare fain, primitor, în care, vorba-vine, nu mai şti unde să te uiţi. Oglindă cu leduri de make-up, semineu crem cu detalii vintage, amenajat, se-nţelege de Anca, şi multe oglinzi. Întotdeauna mi-au plăcut cum arată toată tehnologia foto împrăştiată de colo colo şi mi-aş dori să locuiesc într-un aşa hal de cameră, cu un colt studio make up, un birou minimalist, cu bujori roz, o saltea pe jos şi un colţ cu fundaluri neutre, pe post de studio foto. Experimente. Aaa şi să fie la Paris. Prea mult de zis, fac un articol despre asta! 😀


De abia aştep să ajung la Cluj, în camera mea să-mi ajungă şi laptopul şi după ce trece săptămâna asta de restanţe, totul bine, ne apucăm de redecorat camera şi de articolele cu rochiile de banchet, video-uri, petreceri la midi, machiaje şi alte şedinţe foto, la Cluj, împreună cu Carmencitta 😀

Mai jos am încărcat una din ţinutele de la şedinţa foto, rochia roşie de la ChicT. Aşa mult aştept pozele, ne-am uitat la sfârşit peste ele şi sunt foarte tari. O să fac înainte de articolul cu pozele finale şi unul cu primele mele sedinţe foto cu Adi şi Anca, ca să vedeţi evoluţia, vă las pe voi să comentaţi de acolo.

Am făcut şi o frântură de filmare, care promit că o să vă placă foarte mult, dar toate acestea pe săptămâna viitoare.   Apropo să citiţi articolul meu de pe Mureş News, despre schimbările de look, click aici! Sper să vă placă!


0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW