Sahariene

Sahariene

 

 

Screen Shot 2014-05-29 at 12.57.22 PM

IMG_5302

IMG_5272-2

IMG_5329

 

IMG_5314

IMG_5300-2

IMG_5276

IMG_5289

IMG_5325

Sandals: Otter

White Jumpsuite: Diva Charms (get it here)

Minimum Cream Silk Blazer

&

happiness in My Soul

Aceasta este doar o postare simpla de look, dar asta nu ma impiedica sa va scriu. Azi o sa mergem pana la cabana de pe lac impreuna cu Raluca de la Stil Events pentru a pune la punct ultimele detalii ale petrecerii de ziua mea. Asta inseamna de fapt ca vom sta vreo jumatate de ora pe terasa si ne vom gandi unde vin fiecare… Ziua mea e pe 1 iunie si pe 1 iunie ploua. Daca nu ploua, bate vantul… in general se intampla fenomene meteorologice care pericliteaza conceptele noastre de petreceri outdoor. In alte cuvinte cade apa din cer si ne stinge lumanarile si zambetele de pe fata. Ajungem toti in cabana, zgribuliti, plouati, dar cel mai important, imbracati in alb. Fac si eu haz de necaz, pentru ca stiu ca vine ploaia, insa nimanui nu-i pasa, pentru ca atunci cand esti in compania persoanelor dragi si a prietenilor, nu mai conteaza o ploaie trecatoare, de vara… De-a lungul timpului am avut tot soiul de petreceri de ziua mea, dar pe asta chiar o astept cu nerabdare, pentru ca reprezinta o provocare pentru Raluca si pentru noi. Imi doresc sa demonstram inca o data ca momentele magice sunt usor de organizat si totul e posibil daca vrei. La un moment dat, petrecerea trebuie sa te reprezinte, chiar daca asta inseamna ca iti doresti doar trei voaluri si multe lumanari…

Chiar astept weekendul cu nerabdare pentru micile momente de relaxare de care vom avea parte inainte de a pleca spre Bucuresti. In trei iunie ne vedem la Palatul Ghika la Digital Divas 2014, iar pe data de patru iunie, la Glamour. Fetele inscrise in challenge-ul Street Fashion Show, vor merge pe ora 16 la Biavati (pentru par si machiaj), iar noi ne vom vedea acolo de la ora 18:30.

Intrebare: Unde va aflati chiar acum si ce faceti?
– eu sunt la Nail Art, la pedichiura, nu ma pot abtine sa nu rad, cu piciorul intins.

Va pup, Saharienelor! Voi ce tinuta ati purta la o petrecere #AllWhite, pe lac? Poate ma ajutati si pe mine, sa ma inspir si eu din ideile voastre! Eu am facut in nou board pe Pinterest pentru petrecere. Va invit la mine pe Pinterest! (Gasiti contul in sectiunea About Me)

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW