Scrisori din Viena

Scrisori din Viena
SCRISORI DIN VIENA:

“Ma aflu in drum spre casa. Undeva dupa Viena. Am trecut si de casutele din turta dulce care te invita la cumparaturi; deschid emailul si citesc ultimele noutati de la Avon. Andreea imi spune despre canalul Youtube Premium si despre tab-ul Avon Space; citesc, ma uit peste fotografii si ma gandesc in acelasi timp la cana rosie inscriptionata cu Youtube pe care am primit-o de la ei. Presupun ca doar o astfel de cana rosie, in forma de inima mai lipsea sa-mi aminteasca de faptul ca

IMG_0004
IMG_0005
IMG_0011
Vestea vine ca o premiera pentru industria de beauty din Romania: Avon lanseaza canalul de Youtube care ne invita sa descoperim noi tutoriale si video-uri utile. Noul tab Avon Space isi propune sa cucereasca publicul prin sfaturi de beauty, tips & tricks si tutoriale cu bloggeri de beauty si oameni iubitori de frumos. Desigur, canalul ofera o experienta placuta, user-friendly, dar pe departe cea mai mare surpriza aste faptul ca utilizatorii (adica noi) putem cumpara produsele cu un singur click, direct din video.

Si asta ne place! Inca un magazin online trecut in agenda. Pun pariu ca stiti ce urmeaza sa se intample! ? #shopwithme. Cautati poza mea cu hashtag-ul  #avonlovesyoutube #shopwithme #avonspace.

Ma bucur sa ne revedem pe blog!”
Love,
A.

Ramai pe blog. Seria continua!
Love, A.

IMG_5849.JPG

P.S: Azi am mutat cutiile in noul apartament. Superb! Un feeling nemaipomenit. Un nou inceput.

Dar pun pariu ca voi n-ati mutat cutii azi insa sper ca in seara asta iesiti in oras!

❤️,
A.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW