Pantofi & wedges – la înălţime

Pantofi & wedges – la înălţime

“I-ai văzut pantofii? Da, sunt foarte tari bestiali! Oare de unde îi are…” – veşnicele întrebări care se ridică la un moment dat, cel mai des la petrecerile de majorat sau zile de naştere în general pentru că în cluburi nu prea se pune atât accentul pe pantofi. Sau asta văd eu. Când se anunţă un majorat încep mesajele: “tu ce-ţi iei pe tine?” “nu ştiu…m-am gândit să-mi cumpăr ceva nou, dar parcă nu aş da banii aşa, mai tre’ să dăm şi pt cadou.” Recunoaşteţi situaţia? :)) De aici şi cu ce ne încălţăm. Ei bine eu de o bună bucată de vreme mă simt nevoită să investesc ceva mai mulţi bani în încălţăminte decât în haine care cel mai probabil dupa 2-3 purtări nu îmi mai plac la fel de mult. Multă lume mă întreabă de unde ai pantofii? Şi atunci ce ar trebui să fac? Să spun şi eu ca unele gagici: “e un site secret, nu pot să ţi-l zic…” – pentru că, ce? O să îmi iau la fel ca ai tăi. Nu! În primul rând fiecare dintre noi preferă să aibă ceva diferit de restul lumii, aşa că dacă ai wedges-uri roz nude, oricât o să-mi placă, iau acelaşi model, pe negru. Pentru că! (şi cred că asta e de ajuns)

Trecând mai departe am să trec în revistă câteva din modele mele preferate de pantofi pe care am intenţia să le comand (unele) în timp. Toate tocurile sunt de 16-17 cm. Pentru că eu aşa prefer, dacă sunt pe tocuri, atunci să fiu! Şi dacă e până acolo – cu cât e mai înalt tocul cu atât mai lung şi mai subţire arată piciorul!

 .

.

 .

.

12 pantofi… Am calculat cam cât vine fiecare în parte şi preţurile vin cam aşa (la asta se adaugă si 9,99 lire transport – cam 52ron)

1.  151 ron

2. 120 ron

3.  167ron

4 . 120 ron

5.  183 ron

6. 109 ron

7. 120 ron

8.  156 ron

9. 130 ron

10. 183 ron

11. 141 ron

12. 151 ron

Se-nţelege că preţurile le găsim şi mai ieftine când mai e o singură mărime, ori 36 ori 40..sau mai scumpe depinde de magazinele online.

Am decis să scriu articolul ăsta pentru că ştiu cum era când acum 2 ani, cam aşa mă uitam pe net şi câte 4-5 ore pe tot felu de site-uri de pe care oricum nu-mi puteam comanda nimic, pentru că, fie erau prea scumpe, fie nu aveam acoperire la card sau pur şi simplu nu pricepeam nimic din sistemul pay pal.  Dacă vrei să cumperi tu personal, recomand un card de studenţi la ING, cu care ai Internet Home Bank şi îţi poţi face transferurile foarte uşor atât de acasă cât şi de la ING, poţi plăti facturile, etc. Dar cu Ebay e mult mai uşor acum, găseşti pe cineva care pune comandă şi mai departe, depui banii în cont, cu buletinul şi în cam o săptămână îţi ajunge pachetul 😀 Şi ce plăcere când îl desfaci…asta dacă nu l-au desfăcut deja cei de la vamă, oricum…măcar poţi sa ridici capacul cutiei hmmm…

Aici sunt câteva link-uri cu cele mai bune magazine online de pe ebay:

Shu Crazy:  http://www.ebay.co.uk/sch/shu-crazy/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p3686

Passion4fashionworld: http://myworld.ebay.co.uk/passion4fashionworld/?_trksid=p4340.l2559

So you shoes: http://myworld.ebay.co.uk/soyoushoes/?_trksid=p4340.l2559

Strawberry Chic: http://myworld.ebay.co.uk/strawberry-chic/?_trksid=p4340.l2559

Karamel shoes UK: http://myworld.ebay.co.uk/karamelshoesuk/?_trksid=p4340.l2559

Sper să vă fie de ajutor pentru când vă hotărâţi să comandaţi pantofi online 😀

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW