H&M anunță cu mândrie colaborarea sa cu designer-ul din această toamnă, casa de modă pariziană Balmain. O veritabilă fortăreață a luxului francez, sub coordonarea creativă a tânărului Olivier Rousteing, Balmain a devenit un fenomen internațional în cultura pop. Aseară, însuși Rousteing, împreună cu Kendall Jenner și Jourdan Dunn, au pășit pe covorul roșu cu ocazia evenimentului Billboard Music Awards, unde au prezentat primele articole vestimentare ale colecției. Prin intermediul rețelelor sociale, H&M și Balmain şi-au invitat fanii să ia parte la următoarea mișcare de reuniune globală: #HMBalmaination.
 
„Vreau să mă adresez generației noastre: acesta este obiectivul meu principal ca designer. H&M îmi oferă șansa unică de a face cunoscută tuturor lumea Balmain și totodată, să creez o mișcare globală de uniune, promovată prin intermediul hashtagului #HMBalmaination. Această colaborare mi s-a părut foarte firească: H&M este o marcă renumită în întreaga lume. Îndeamnă la unitate, iar eu susțin pe deplin această idee”, a declarat Olivier Rousteing.
 
Înființată în 1945, casa de modă Balmain a rămas dintotdeauna fidelă vizunii și spiritului fondatorului său, exprimând energie, bucurie și libertate, adresându-se astfel tuturor categoriilor de public. Rousteing a dat casei de modă o identitate unică, respectând ADN-ul său haute couture și totodată, a înrădăcinat-o în prezent, având fler pentru showbiz. Evidențierea șarmului său în cultura pop, prin colaborarea cu H&M, a venit ca o decizie firească pentru toată lumea.
 
„Suntem încântați să colaborăm cu Balmain, ca designer invitat la H&M și să creăm o experiență cu adevărat dedicată tuturor. Prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii modei urbane, marca Balmain are un stil unic, opulent, dar totodată direct, senzual și dinamic. De asemenea, este strâns legată de lumea divertismentului și a muzicii, ceea ce adaugă încă un element surpriză,”, a afirmat Ann-Sofie Johansson, Director de creație la H&M.
 
Colecția va fi disponibilă din 5 noiembrie în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, precum și online și va cuprinde articole vestimentare și accesorii pentru femei și bărbați deopotrivă.