NEWS: #fashionFANatic contest

NEWS: #fashionFANatic contest

 Suntem in Miercurea Ciuc, la Grund, la o cafea. App-ul meu de weather spune ca sunt vreo 28 de grade afara, asa ca ne-am mutat in partea de jos a localului unde e racoare, sa putem da randament, la scris si editat. Azi vreau sa va scriu despre un proiect tare frumos in care ma implic si anume #fashionFANatic. Acest proiect este dedicat tinerilor designeri care cred cu tarie in talentul lor si isi doresc sustinere in aceasta directie. Cu totii stim ca orice inceput este greu si atunci cand muncesti zi de zi, cu pasiune, recunoasterea meritelor este esentiala, iti da putere de a merge mai departe, in alte cuvinte. Daca ma citesti acum si ai o colectie in care crezi, te invit sa o inscri in aceasta competitie, accesand site-ul #fashionFANatic, aici.

Screen Shot 2015-07-21 at 1.01.06 PM

CE CASTIGI?

⚫ un shooting complet semnat Cosmin Gogu PhotographyVei avea la dispoziție o întreagă echipă de specialiști care se va ocupa de planificarea și organizarea acestui shooting: începând de la selecție și styling, modele & make-up puse la dispoziție de noi, până la decorul locației, ce va fi stabilit în urma unui brainstorming creativ la care vom participa împreună. Tot ce trebuie să faci este să vii cu colecția, de restul ne ocupăm noi.

⚫ eveniment de lansare: Vrem să ne asigurăm că vei câștiga vizibilitate și expunere în cadrul unui eveniment unic de lansare. Și aici vei beneficia de o echipă dedicată care va fi responsabilă de planning-ul evenimentului, cu tot ce presupune acesta: asigurarea locației, a echipei foto, a regizorilor de eveniment și a welcoming-ului invitaților. În plus, vei avea avantajul unei promovări media ca la carte, în cadrul conferinței de presă organizate tot de echipa #fashionFANatic. La eveniment vor participa nume cunoscute din presă și din lumea mondenă, așa că pregătește-te să-i inspiri cu colecția ta. Și nu uita să te simți bine, va fi singura ta grijă. Noi îți livrăm colecția pe calendarul modei și îți asigurăm un eveniment de lansare perfect.

⚫ multă faimă: Te vei bucura mai departe de susținerea noastră, astfel că, pe lângă expunerea oferită în cadrul evenimentului de lansare, calendarul cu shootingul tău va ajunge în mii de exemplare pe tot teritoriul țării, către partenerii și colaboratorii FAN Courier.

 Cei care vor juriza aceasta competitie sunt: Laura Calin (V for Vintage), Calin Gogu (Fotograf), Irina Markovitz (Fashion Stylist), Maurice Munteanu (Elle), Rovena Andrei (Fashion Stylist), Traskin (Designers), Fan Courier si Alina Ceusan, adica eu. Ma bucur sa fac parte din juriu si astept cu nerabdare fotografiile colectiilor voastre. Stiu ca printre cititorii mei se afla si tineri designeri la inceput de drum asa sunt fericita sa anunt acest concurs. Este intr-adevar o sansa si trebuie sa profitati de ea. Cu mult drag, ma semnez:

LOVEA

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW