Mapa mea de design

Mapa mea de design

Postarea care deschide categoria Design în care am să scriu despre micile modificări pe care le aducem noi apartamenului nostru din Cluj și planurile mele în materie de design, precum și niște articole despre apartamente care îmi plac, lucruri DIY și așa mai departe.

După cum știti probabil din articolul anterior, eu îmi doream să fiu studentă la deign interior și de produs, la UAD, dar nu a fost să fie. Am luat un an ore de design cu profesori din UAD și una peste asta, cam așa arată acum mapa mea de design. Am decis să postez despre asta pentru că face parte din mine, din ceea ce-mi doresc să devin la urma urmei când toți trebuie să ne alegem o meserie. Am o pasiune pentru asta. Îmi pare extrem de rău că am fost foarte dezamăgită de mine după admitere și nu am mai mers la sesiunea din toamnă. Dar anul ăsta știu măcar cu ce sa mănâncă și sper să meragă treaba mult mai bine. M-am reapucat de desenat și o să mai postez, din când în când și din desenele noi.

Nu prea mai am multe de spus, eu sper să vă placă desenele, comentariile sunt bine-venite, ca-ntotdeauna.Cam asta ar fi mapa mea, sper să vă placă desenele, să vedeți că mai sunt și alte lucruri pe care nu ai cum să le știi la o persoană, lucruri pe care probabil nici nu le bănuiai…

Mai târziu, astă seară: 

  1. Tutorial Maroon Smooky eyes
  2. Primele poze de la shootingul cu Adi Coco, de duminică:D

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW