Little Sneak Peek – maroon smooky eyes

Little Sneak Peek – maroon smooky eyes

Un machiaj care îmi place foarte mult, probabil preferatul meu pentru că nuanțele de vișiniu, mov, nuanțele roșiatice îmi pun în evidență ochii foarte bine. Am puțin verde pe margine și machiajul cu aceste nuanțe accentuează cel mai bine ochii verzi, dar merge la fel de bine și pentru ochii căprui. De ochii albaștri nu mai zic nimic, arată foarte bine!

Produsele folosite:

Creionul vișiniu e baza cum s-ar spune!


Au ajuns și primele poze sneak peek de la shooting-ul cu Adi Coco de duminică, pentru Mureș News. Mie îmi place foarte mult rezultatul și aștept toate pozele. Pe duminică apare și pe mureș news articolul cu mai multe poze. Pregătim și un video, making of, care se anunță și el foarte fain.

A trecut azi pe la noi Deea, noul meu make-up artist și am stat de povești cu ea si Miruna despre machiaje, discuții de fete, culori și despre event-ul de mâine din Midi și anume Thomas Melchior. Cei care sunteți din Cluj sau împrejurimi e musai să dați ătending la eventul de mâine seară, precum și la cel din 2 martie – BOOKA SHADELa noi mâine se filmează cu toată gașca: Miruna, Carmen, Deea, Alex, etc.

Tot azi filmăm și extragerea pentru giveaway-ul Urban Bijuterii Chic, care s-a încheiat! Sunt tare curioasă cine va câștiga! 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW