Lasă-mă papa la mare

Lasă-mă papa la mare

Un weekend fainuț acasă, la Mureș, care a trecut poate prea repede și m-am întors pe grabă la Cluj, cu capu-n multe părți și gânduri care deja mă-ntorc spre Mureș încet. Am stat cu Voicu, o seară frumoasă și apoi am fost cu ai mei pe la bunici, am făcut niște poze. Am vizitat mieii din poiată, am băut mojito (știu- ? :)) ) și am râs, ca de obicei, foarte mult de telenovele frumoase din sat

 

Inscripții – picturile rupestre ale Carlei de când stătea toată vacanța la bunici și avea ”biroul” în spatele casei

Bunica – își bea cafeaua din aceiași ceșcuță roșie

Carlitta

Lucrările surorii mele la loc de cinste – în conie bunica le apreciază mult :))

Pachet

Un alt fel de fresh

Pe drumuri cu fotograful Carla Ceușan – poze de chictopia

Mielușeii de la Crăiești – aww

și eu vreau poză

Cealaltă bunică a mea – i-a spus la Voicu la bologașul meu: ”Mă copcile, dacă o bați pe Alina te ș-omor, io i-am pus nume!!”
EPIC!

Mojito & the casuals

în drum spre casă…

Azi după cursurile de dupămasă am tăiat-o în oraș cu colegii mei dragi pe proiect și ne-am plimbat frumșel de la facultate până-n Piața Muzeului unde ne-am delectat cu un pahar de Chardonnay auriu, în bătaia soarelui cald de dupamiază, ca mai apoi, după plecarea lui să continuăm discuțiile aprise despre o cafenea studențească – concept pe care trebuie să îl promovăm într-un proiect la facultate. Ce altă activitate mai bună, ce alt exercițiu mai meticulos, decât să luăm la rând frumușel cafenele studențești, să observăm peisajul, atmosfera, meniurile. Seara s-a încheiat frumos, puțin după apusul soarelui când, în timp ce ne-ntorceam pe pietonală, rămânem încântați la auzul unei melodii care deja de ducea cu gândul la vacanță – de parcă nu era de ajuns faptul că această mică străduță-mi reamintea de o vacantă perpetuă – lasă-mă papa la mare: vreo 4-5 fețe zâmbitoare cântau de zor un soi de cover după faimoasa melodie care ne-a făcut verile copilăriei, Lasa-ma papa la mare/ Vreau distractie si soare/ M-am indragostit lulea/ Am aflat ce-i dragostea…și așteptăm cu nerăbdare așa weekenul de 1 mai – pe plajele litoralului românesc – SW!

Un final de zi frumos, acum șăd acasă și mă gândesc la ce mai urmează mâine – că deja vremea asta faină ne copleșește pe toți și-am sta numai afară.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW