H&M summer news & chictopia

H&M summer news & chictopia

Am zis eu c-am să vă povestesc puţin despre ultimul meu redeem de pe Chictopia – rochiţa asta meserişă în zig zag care a ajuns cumva după vreo lună la Mureş. A fost tata la poşta internaţională şi a ridicat-o şi mi-a trimis-o la Cluj. Îmi place foarte mult, mai ales patternul. Pentru că e M a trebuit să o port cu o curea…acu am uitat să-mi fac poză full body îmbrăcată că m-am luat cu altele la H&M…:)) noutăţi faine, nah.

În legătură cu vopseaua de păr, pentru că toată lumea mă întreabă despre asta pe FB, e de la INOA – ceva…un blond alună peste şatenul care îl am deja. Părul nu e prea degradat din cauza tratamentelor – logic na…

Sunt foarte curioasă de o mostră de tratament de la Joico pe care o să o încerc săptămâna viitoare. Am să vă spun cum e. Când mi-am vopsit în aceeași zi blond, apoi roşu am folosit un tratament de la Joico – 1, 2, 3, 4 care a fost un fel de colac de salvare – genial. După cum spuneam, sutn acu, curioasă.

Mi-am luat de la H&M o pereche de ochelari foooarte tari. Foarte (vezi postul anterior, aici). Ceea ce vreau musai să îmi iau este un costum de baie – un fel de reinterpretare modernă a costumului de scuba diving în culori neon. Meseriaş. Este doar unul la H&M aşa că să nu îl luaţi. Acuma…nu merg nici unde la scufundări anu ăsta, da îmi trebuie. Îmi trebuie :)) Ăsta e:

Pantalonii ăştia sunt foarte meseriaşi, eu îi încadrez în categoria Dolce & Gabbana like. Foarte tare patternul, din păcate ultimă mărime era 36 şi îmi erau mari. Acuma…trebuie să mai mănânc.

Vă las, ne pregătim de Barem&Matador + K!D Chriss @ Midiiiiiii 😀

<3

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW