Guess what, Gilău?

Guess what, Gilău?

Când m-au anunțaț, cu câteva zile înainte că sâmbătă avem o filmare pentru Transilvania Look, mai exact prezentarea unor ținute, mă gândeam puțin într-o altă direcție. Într-o amnezie matinală credeam, încă de când m-am ridicat din pat că vom merge spre Zalău, dar aflam de fapt, 10 minte mai târziu, că urma să fie de fapt Gilău. Zalău, Gilău…:)) Lucrurile aveau să ia o turnură neașteptată și acest lucru s-a anunțat încă de când am ajuns la autocar. Cu părul de jumătate făcut și genți mari, negre, porneam pe la vreo 12-1 cu o mică-mare întârziere spre locație, unde lumea era deja în plină acțiune.

Sticlele de apă veneau ca pe bandă rulantă, pe platoul de filmare format în curtea motelului Gilău. Mirosul de mici și grătare concura cu fixativul și crema de corp – am rămas uimite, poate doar pentru că nu știam la ce să ne așteptăm. Emisiunea se anunța ca o ediție specială Paște, un pamflet într-o oarecare măsură. Aștept să apară online filmarea să o pot posta și aic, pe blog.  Probele de sunet continuă în iarbă, iar artiștii noștri se zbăteau între Kings of Leon – Sex on fire și Ionel, Ionelule în timp ce noi o ardeam în pantofi Guess de care trebuia s-avem mult prea multă grijă.

Ținuta mea pentru filmări (Guess) – superbă rochia. Nu neapărat imprimeul, cât croiala.

Reinterpretarea costumului național (ținută filmare)

Cu modelina noastră, Parisiene (Next Top Model), cu care am povestit foarte multe despre modeling, despre Paris, despre cât de frumoasă era viața de acolo și contracte de mii de euro devenite realitate. Interesant!

După îndelungi așteptări, discuții, povești, deschideri sufletești, filmăm undeva la vreo 15 minute-n total și o tăiem spre Cluj, de data asta mult mai comod – cu mașinile.

Guess what, Gilău? Ne-am distrat chiar fain până la urmă!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW