Good morning!

Good morning!

Salutare fetelor azi ne ocupăm de articolul, despre povestea care urmează să o citiţi voi pe blog, legată de tema “back to school”. Am terminat cu examenele, aşa că revenim la normal!

IMG_0022

(cămasă verde cu imprimeu de şarpe – culeasă dintr-un magazin SH din Cluj; 23ron)

H&M Kids BACK TO SCHOOL

Apropo de back to school, sper ca ai observat deja promotia din magazinele H&M -20% la cumpărăturile raionului KIDS prezentând cuponul din revista H&M back to school, la casă. Având în vedere că eu nu mă încadrez, am să fac nişte cumpărături back to school, pentru Carla, sora mea. Îi refac eu garderoba cu nişte basic-uri pentru şcoală: jeanşi, cămăşi, balerini. Găsim. Poate o şi pozez în H&M când ajung la Mureş! Oh I miss her…

PERSONAJELE SUNT MEREU PREZENTE…

Probabil despre asta vreau sa discutam în detaliu în articolele de zilele viitoare –  despre personajele de pe holurile facultăţii şi ale liceelor, despre uniformă (pentru că am purtat şi eu – două la număr), despre cum ne organizăm geanta pentru şcoală.

…despre MUST HAVEs, dar şi despre diferenţele care ar trebui să fie sesizabile: îmbrăcămintea la liceu şi la facultate. Ştiu că multe dintre voi trebuie să purtaţi uniformă, iar la noi, la facultate nu mai e cazul… Uniforma nu este un lucru rău din multe puncte de vedere, dar îţi dai seama de asta doar când ajungi la facultate şi scriind pe blog, încerci să refaci o imagine a uniformei, în varianta ceva mai chic, pentru zilele de şcoală pentrecute la facultate, dar şi în oraş. Ştiţi cum e programul: de la 8-10 Comunicare Politică, de la 12-14 un seminar de Bazele Economiei, si seara de la 18 la 20… Atelier foto sau Presă de Agenţie. Ceea ce înseamnă că între timp, îţi vei umple agenda cu tot felul de alte lucruri de făcut care te scot în lume, nu?

Ei bine din acest motiv trebuie să fii impecabilă tot timpul. Nu ştii niciodată peste cine dai la următorul colţ de stradă: băiatul de care îţi place, o profesoară cu care nu te-ai înţeles prea bine anul trecut şi acum vrei să repari toate acestea… poate sunt doar prietenele tale care te aşteaptă să mergeţi la o cafea, la Starbucks, dar nu se ştie niciodată….

Kisses from SUNNY CLUJ!

P.S: Miercuri seara am cunoscut încă o cititoare: Iulia A. din Timişoara (acolo merge la facultate, la medicină). Mi-a făcut plăcere să stam la poveşti şi să văd în ochii ei  entuziasmul de a ne cunoaşte pe mine şi pe Raul… a fost frumos. Am primit chiar şi o scrisoare… I made a new friend!

IMG_0046 IMG_0047

 

I LOVE YOU ALL… dar vă las acum, pentu că a venit Carmen să o ajut filmăm un interviu, o tema de casa pentru facultatea ei 😀

That’s Carmen, ca de obicei nu stă la poze:

IMG_0048

 

 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW