#GlamSmileStyle in #Miami

#GlamSmileStyle in #Miami

Alaturi de Glamour si Colgate dam startul sezonului tinutelor glam. Cred ca ati vazut fotografiile pe care le-am facut zilele trecute, anuntand acest concurs, care se bazeaza chiar pe zambetul tau. Sunt in USA de cateva zile, am folosit pasta de dinti Colgate® Max White Expert White™ si functioneaza, insa departe de a functiona, zambind in oglinda, cum faci dupa fiecare periaj, sa vezi “cum arata, s-au mai albit?”… mi-am reamintit cat de important este un zambet alb, stralucitor. Azi am iesit in oras si am vrut sa va arat tinuta pe care am purtat-o: o rochie Naiv, simpla, scurta si zambetul de milioane. Doar suntem in Miami…

00

1

2

3

4

5

6

7 8 IMG_3399 IMG_3449

metacolagate

WHAT I WORE: Naiv White Dress & Marzo Blanco Sandals

UPDATE: Inscrierile voastre sunt bine-venite pana pe data de 31 octombrie, inclusiv. Spam us with pretty looks and white smiles! ??

Intra pe www.glamour.ro/glamsmilestyle, uploadeaza o fotografie de a ta intr-o tinuta glamouros si strange cat mai multe voturi. Eu impreuna cu Fab Muses & Ioana Chisiu vom juriza propunerile voastre. Fiecare jurat va nominaliza cate o finalista, iar toate cele trei vor intra in cursa pentru fabuloasele premii: Voucher de 1000 lei, un iPhone 6 si titlul de Ambasador Glam Smile Style. Daca tinuta ta ma convinge, te trimit in finala! Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei concursului privind tinuta si zambetul, originalitate, atitudine si stil. Nu uita, accesoriul cel mai de pret este zambetul tau stralucitor! 

Fii fericita, bucura-te din plin de frumusetea ta si zambeste! Accesoriul perfect pentru tinuta Glam care ne va face sa exclamam WOW  este chiar zambetul tau alb si stralucitor pe care il poti obtine chiar la tine acasa cu ajutorul inovatiei din noul Colgate® Max White Expert White™.

Acum ca stii secretul pentru o tinuta si un zambet Glam, inscrie-te si tu aici: www.glamour.ro/glamsmilestyle

lovea1

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW