GLAMOUR STREET FASHION SHOW / team A.

GLAMOUR STREET FASHION SHOW / team A.

Cred ca asta a fost cea mai urata zi de luni a intregii veri. E un soi de noiembrie-n august, a plouat neincetat de la primele ore ale diminetii, norii au grabit dupamasa iar acum seara se lasa incet peste Cluj, cu acelasi sunet pe fundal…Cu gandul la luna noiembrie fiind, in aceasta seara vreau sa va invit sa faceti parte din echipa mea pentru GLAMOUR STREET FASHION SHOW, eveniment care va avea loc la inceputul lunii noiembrie, in Bucuresti. Daca vrei sa te alaturi echipei mele, trebuie sa ne trimiti un email pe adresa [email protected], care sa contina:

  1. o poza de street style cu tine (look F/W2015) – cauta inspiratia aici.
  2. un video de maxim 60 de secunde in care sa ne spui cateva cuvinte despre tine si tinuta ta.
  3. nume, prenume, varsta, ocupatie, scurta descriere a tinutei tale (text).

P.S: I’m here to help you with the looks, so let’s get this party started!

IMG_8823-2

glamour-SFS-bloggers1

“Fiecare dintre Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show va recruta o echipă formată din 10 fete glam, pe care le va consilia și alături de care va participa din ipostaza de „antrenor“ la GLAMOUR Street Fashion Show.

Pe 1 septembrie va deveni activă platformă specială dedicată concursului pe www.glamour.ro. Aici vei afla dacă te numeri printre cele 100 de fete glam alese de Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show, care vor participa în luna noiembrie la cea mai mare prezentare de modă pentru fashionistas din România.”

(sursa – Glamour.ro) 

In prima saptamana a lunii noiembrie vom participa la cel mai mare eveniment Glamour de pana acum. Daca anul trecut am fost in postura de jurat, in acest an voi particip in calitate de coach, cu propria mea echipa de fete, pe runway. Ceea ce caut eu pentru grupul meu: fete cu atitudine, pentru care moda inseamna o pasiune. Daca ai un blog de fashion, sau iti place sa citesti despre moda, daca rupi si decupezi fiecare revista si urmaresti toate noutatile in materie de fashion, te vreau in echipa mea!

TIP: Urmareste trendurile de toamna-iarna pe Glamour.ro 

#CaLaVoceaRomaniei ? Let’s rock the runway! Inscrie-te pana pe 20 august

✔️

IMG_8830-2 lovea1

Btw, ati vazut ca avem acum un playlist pe blog? Chiar in dreapta sus. Sper sa va placa, voi face un top saptamanal pe care il voi urca pe blog, pentru voi. O zi, o sugestie? 

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW