Follow up – H&M 4 boys

Follow up – H&M 4 boys

Că tot am început ieri să vorbesc despre hainele de băieți, am dat ieri o tură la H&M pentru un articol demonstrativ și am găsit niște articole chiar faine, pentru băieți. Uneori mă uimesc magazinele câte articole încep să aducă pentru băieți și foarte bine fac că mai diversifică oferta.

Într-un prim pas am dat de două perechi de pantaloni chiar faini, corai și portocalii, din noua colecție.

Slim Fit.

Poate am doar eu o pasiune recentă pentru bocanci, dar mi-a plăcut foarte mult modelul și culoarea, în special.Faptul că sunt mai slim vă ajută e acei dintre voi cărora nu vă plac pantofii mai rigizi.De obicei, îmi plac nuanțele astea calde de maro pentru că merg foarte bine cu orice culoare, orice textură. Bocancii ar trebui purtați fie cu pantaloni slim fit, cum sunt cei de mai sus fie cu jeanși strâmți.

În materie de accesorii, am văzut o pălărie fedora, pe care o găsim atât pe alb cât și pe negru la 25ron, ochelari geek într-o altă formulare, 29ron și niște inele care știu că nu vor fi pe gustul tuturor, dar le-am văzut și meritau meționate. În materie de genți, nu am văzut nimic impresionant, poate doar cele două genți de mai jos care-mi par unisex, numai bune de călătorie, plajă, piscină, pentru că sunt foarte îmcăpătoare!

După micul tur prin magazine am ajuns la film – eu la Ultimul corupt al României, Carmen și Alex la The Gray. Filmul meu a fost foarte foarte meseriaș, îmi plac în general filmele românești, mi-a plăcut și Poker, mi-a plăcul și Ultimul corupt…

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW