FFD – day 5

FFD – day 5

20130702-142759.jpg

A V-a zi din Feeric ne aduce intr-un loc ciudat – depoul CFR Sibiu, un loc care mă face să regret oarecum ținuta all white all zara, cu accente Atelier Jaisse & Dior pe care am ales-o. Peste tot sunt locomotive vechi de tren, iar pe jos un strat gros, de ulei negru pe care sandalele mele nu l-au prea plăcut. Trecând peste (șine de tren, podium-uri și pietre) acest loc s-a dovedit mai mult decât potrivit pentru ceea ce avea să se întâmple. Am intrat direct pe runway, ca toată lumea, pentru că nu exista o altă cale de acces, am sărit două trei linii, iar pe când am găsit-o pe Gabriela, nu mare mi-a fost uimirea să văd că împărțeam aceleași linii cromatice – în mare parte alb cu o presărare de negru. După cum spuneam și pe instagram @alinaceusan, la Feeric nu doar că am avut parte de experiențe noi, dar am avut plăcerea de a-mi face o nouă cea mai bună prietenă. Gabriela e o tipă superbă, plecăm împreună în toamnă la Paris Fashion Week cu Raul și toată gașca de fete. Vă recomand blog-ul ei precum si shop-ul, de unde am și eu fusta de piele semnată Gabriela Atanasov!

Prezentarea de la Depou reunește o colecție de ținute frumoase, simple, structurate, purtabile. Este o colecție ready-to-wear, semnată Cristian Samfira. Ineditul acestui show a constant in momentul final, care ne-a o ferit o perspectiva 360, 3D, a colecției lui Cristian prin platforma rotativă.

20130702-231754.jpg

Spre seară ne aflam în curtea restaurantului Max și ascultam fundalul zgomotului urban inspirat de străzile New York-ului. Prima jumătate de oră a fost (poate) cea mai lungă din viața mea. A noastră. Așteptarea show-ului pe care Florin Dobre & echipa l-au pregătit nu a fost însă în zadar. Am să mă opresc aici pentru că sunt prea multe de spus. Am să revin cu un articol special, dedicat colecției mele preferate din cadrul festivalului, cu un insider complet al conceptului, al trudei și al omului care se află în spatele acestei colecții: Florin Dobre. De ce? Pentru că merită mai mult decât să fie menționat pe blogul meu într-un rezumat al zilei și pentru că eu scriu despre ceea ce știu și vreau să aflați și voi mai multe despre Florin, omul care se prizinta cu: www.florindobre.ro

20130702-233432.jpg

20130703-002436.jpg

20130703-002444.jpg

20130703-002448.jpg

20130703-002451.jpg

20130703-002456.jpg

Wearing:

Zara white trousers
Zara Top BNW Collection
Zara Sandals
Zara White Bag
Dior Mohotani Sunnies
Atelier Jaisse Fringed piece

Spre seară a avut loc prima parte a Galei FFD VI. Sute de oameni au asistat la prima parte a Galei Feeric. Prezentatoarea evenimentului, vedeta Antenei 2 – Maria Simion, a fost și primul designer urcat pe pasarela din Piața Mică în această ediție de festival. Alături de ea au mai prezentat Diane Părăian, Doina Gangan, Sandra Chira, Georgiana Nicolaescu, Rozalia Bot iar spectatorii au mai putut urmări o prezentare de papioane semnată Bowtique și prezentarea Wella Trends by Luciano, prezentare de coafuri. Prima seara de gală m-a găsit pe mine purtând o rochie roșie semnată Alinka, rochia roșie pe care am purtat-o și de Crăciun, accesorii Diva Charms și pantofi Casadei. Vă invit să vorbim mai multe despre tinută și despre o nouă culoare de par, pe care mi-o doresc, aici, în articolul de looks!

Kisses from sunny Cluj! Happy to be back!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW