#FestivalReady cu L'Oreal: 3 machiaje de festival si un ingredient comun…

#FestivalReady cu L'Oreal: 3 machiaje de festival si un ingredient comun…

logo_loreal_makeup_designer_paris

MM

Yvette Hass Pearl Bracelet

Este mijlocul verii, avem multe concerte si festivaluri la care vrem sa ajungem, asa ca acest articol vine exact la timp: am realizat trei look-uri diferite, folosind noile produse L’Oreal Makeup Designer/Paris, Festival Eyelook. Am promis de mult timp noi video-uri de make-up, asa ca ma bucur ca azi va pot aduce pe blog trei tutoriale realizate impreuna cu L’Oreal in campania #FestivalReady, tutoriale care completeaza perfect seria noastra.

Cele trei look-uri prezinta moduri diferite de a te te juca cu linia de tus, fiecare dintre aceste retete avand un ingredient commune: Mascara Miss Hippie Mega Volume, fara de care nici o linie de tus nu e completa. Noile produse pe care le-am folosit in aceste video-uri sunt Brow Artist Maker, Super Liner Perfect Slim si Mascara Miss Hippie Mega Volume.

Screen Shot 2016-08-02 at 18.20.13

 

  1. Brow Artist Maker – un creion de sprancene moale si foarte usor de utilizat, cu o textura de pudra cremoasa, care are la celalalt capat o pensula Kabuki pentru un look natural.
  1. Super Liner Perfect Slim – un eyeliner negru intens, cu varf subtire & precis care faciliteaza aplicarea. A devenit unul dintre produsele mele preferate datorita faptului ca se intinde foarte usor, iar capatul e flexibil si comod.
  1. Mascara Miss Hippie Mega Volume – indeseste si cele mai mici gene, conferind mega volum – un lucru dupa care tanjesc momentan.

 

Cu cateva dintre produsele pe care le veti vedea in video-urile de mai jos ati facut deja cunostiinta: Brow Artist Plumper in varianta lui transparenta si pigmentata – mascara pentru sprancene, ca baza am folosit fondul de ten Infallible 24H + iar pentru contouring, kit-ul de sculpting. Let’s see the videos!

1.

 

2.

3.

Astept sa imi spuneti care este look-ul vostru preferat din cele trei si va invit pe platforma http://www.misshippie.lorealparis.ro/ unde puteti castiga una dintre cele 40 de mascara Miss Hippie sau doua vouchere ZOOT, in valoare de 500 ron, pentru outfit-ul de festival.

MISSMANGA

Screen Shot 2016-08-02 at 18.36.23.png

1. Boho Chic Liner

FINE LINE2

FINE LINE1

2. Edgy Hippie

BOLD LINER1

MISS MANGA 4

3.Smugged Hippie

SMOKEY1

SMOKEY2

P.S: Ne vedem la UNTOLD. Right?

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW