FACEBOOK, GOOGLE+, VIENA FASHION WEEK!

FACEBOOK, GOOGLE+, VIENA FASHION WEEK!

 

MY FACEBOOK PAGES ISSUE

Datorita faptului ca avem unele intarzieri in verificarea paginilor de facebook, m-am gandit sa ma asez in dimineata asta cu o cafea in fata calculatorului si sa va scriu urmatoarele randuri. Iata ca imi beau cafeaua… Paginile mele de Facebook – Alina Ceusan (www.facebook.com/alina.ceusan – acum devenita pagina de like) si pagina blogului pe care deja o stiti de mult (www.facebook.com/blogalinaceusan) sunt in curs de autentificare.

DE CE?

Pentru ca am avut nenumarate probleme cu conturile fake, am decis sa gasesc o optiune pentru a verifica paginile dorite. In principal este vorba de contul de facebook denumit la inceputurile erei noastre “Cristea Adela”. Intre timp, tipa/tipul se prinde de smecherie, strange cateva like-uri cu fotografiile mele, care le lua cel mai probabil chiar de aici, de pe blog. In fine, isi schimba numele in “Alina Ceusan” dar link-ul ramane www.facebook.com/cristeaadela sau ceva de acest gen. Dupa schimbarea numelui, intr-o vreme, ajunge la 8,000+ followers, care o urmareau pentru check-in-uri false, pe la ora 14, la vreo cafenea fancy din Cluj, cu tag “with” Raul, Carmen Grebenisan sau Ioana Grama. De unde pana unde, nu inteleg.

In fine, pentru ca toate aceste conturi sa nu mai existe (in mod abstract desigur) si sa avem doar un singur cont, Verified by Facebook (stiti voi cu semnul ala mic albastru langa nume…) trecem acum printr-o serie de emailuri pentru a rezolva toate cele. Va multumesc pentru mesajele de la Instagram @alinaceusan si sincer, fetelor, sper sa puteti intelege ce vreau sa facem. Va dau de este aici pe blog, cand paginile vor fi gata. No more fakes!

Pentru ca nu e frumos sa-ti asumi viata altcuiva. Este!?

Trecand peste toate cele, zambesc, cafeaua e la jumate’ si in castile mari albe-mi merge Justin Timberlake – Suit and Tie, afara e soare si frumos, trebuie sa ies imediat, insa vreau sa va anunt ca momentan lucram la updatarea profilului meu de Google +, pe care il puteti gasi tastand [email protected] – adresa de sign up. Am sa va rog sa ma adaugati in cercurile voastre, daca aveti un astfel de profil, sa putem discuta mai usor.

Screen Shot 2014-09-18 at 12.45.27 PM

Screen Shot 2014-09-18 at 12.45.57 PM

Va las pana una alta cateva de la MQ Vienna Fashion Week, facute in ziua cu show-ul Irinei Schrotter by Lucian Broscatean. Astept cu drag sa va povestesc experienta din backstage si sa va spun cateva cuvinte oficiale, despre colectie.

(Someone knows what I’m talking about there. And he is wearing black.)

fashionweek3

fashionweek1

fashionvienna4

fashionweek2

Wearing:

ALINA RUSTI BLAZER (ORDER @ALINA.RUSTI)

ZARA BASIC TURTLE-NECK IN BLACK (SHOP ZARA ONLINE)

THIGH HIGH BLACK EVA BOOTS (SHOP CUSTOM MADE HERE)

BURBERRY COGNAC BAG

YSL VINTAGE RING (FIND VINTAGE)

Screen Shot 2014-09-18 at 12.10.10 PM

THE CAT – BALANCAN – ON THE CATWALK, WEARING IRINA SCHROTTER BY LUCIAN BROSCATEAN

Screen Shot 2014-09-18 at 12.10.18 PM

BEAUTIFUL, SIMPLE, NEAT – RUNWAY, BEFORE THE SHOW

Screen Shot 2014-09-18 at 12.10.37 PM

WITH LUCIAN BROSCATEAN AND ALBU STEIU VLAD FROM VESTIGE

Screen Shot 2014-09-18 at 12.10.52 PM

AND AGAIN.

Screen Shot 2014-09-18 at 12.11.13 PM

IT WAS PRETTY COLD

Screen Shot 2014-09-18 at 12.11.30 PM

Screen Shot 2014-09-18 at 12.09.45 PM

AFTER THE SHOW WITH MY LOVELY BOY. Rawr.

Love and kisses, A.

Follow me on Instagram @alinaceusan

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW