Dream with Vampires / Halloween 13

Dream with Vampires / Halloween 13

DSC_0421_Fotor

Anul acesta, Halloween-ul ajuns si la noi! Daca va intrebati cum naiba am fost asa de nebune incat sa cioplim bostanii in bucatarie, raspunsul este: pai suntem! De cand ne-am mutat la Cluj am tot ratat an dupa an aceasta sarbatoare. Vorbeam ieri seara cu Madalina Merca (yeah, the blogger!) si o intrebam daca se costumeaza lumea in Beams, unde aveam de gand sa mergem, in sensul ca nu vroiam sa fim singurele care si-au ultra-gandit tinutele: peruci, cape de catifea si alte manusi pana la cot. Eu Vampir, Carmen un soi de asistenta nebuna. Oricum ar fi, raspunsul Madalinei a venit atat de sec incat m-am suparat pe ea, vreme de 10 secunde cat asteptam la semafor, in drumul Polus-Raul&Alina’s Place… Noi aveam deja perucile intr-o plasuta mica neagra (am dat o fuga pana la Gloria la IQ, am speriat vanzatoarele si am lasat doua manechine chele –  long story-short, ne-am ales cu doua peruci numa’ bune pentru iesirile de Halloween).

Glumeam! Nu aveam cum sa ma supar pe Mada, la urma urmei maine suntem toate la Sibiu sa incepem shooting-urile pentru noul calendar FFD, care in acest an este realizat in colaborare cu bloggeri si de care suntem foarte entuziasmate! Oricum, deviez de la subiect, va spuneam de Halloween. Cred ca aceasta sarbatoare |imprumutata, desigur| este foarte FUN! Oricum noi bloggerii asta suntem – personaje. Acum unul in + sau in – ce e…?

Si eu am decis sa fiu vampir. Asa ca am purces la cumparaturi pentru casa (flori, lumanari, forme de muffins, ingrediente, unghii false pentru dintii de vampiri, Corega sa-i fixam si alte cele). Ajunse acasa, am facut primele noastre Muffins (stiu, stiu, pentru cat am stat impreuna – 2 ani si 3 apartamente, unde o mai adaugam si pe Mada Gh, dar si faptul ca cea mai buna pretena a mea e mare consumatoare de dulciuri, e putin ciudat ca acestea sunt primele noastre briose). Oricum, multe 1st times pentru zilele astea.

Mama ne-a trimis si ea briose de la Tg Mures, cu mentiunea:

DSC_0251_Fotor_Fotor

Da, am o mama foarte faina. Are un simt al umorului – TUT! Cum ar spune Gaby pe care o iubesc asa de mult…

Acestea fiind spuse, am completat cu briosele noastre ULTRA DARK CHOCOLATE (pe feeling si ele…) DSC_0246_Fotor_Fotor

Hai ca sunt frumoase!

Si asa… a inceput Halloween-ul la noi. Am decorat, am mancat, am gustat un vin rosu sec, iar eu mi-am realizat un look de vampir autentic folosind noile mele produse cosmetice primite de la  NYX Cosmetics 😀 – au postat si ei cateva fotografii.

Dar uitati ce postez eu:

DSC_0430_Fotor DSC_0269_Fotor_Fotor DSC_0292_Fotor_Fotor DSC_0253_Fotor_Fotor DSC_0258_Fotor_Fotor DSC_0256_Fotor_Fotor DSC_0255_Fotor_Fotor DSC_0348_Fotor_FotorDSC_0263_Fotor_Fotor DSC_0351_Fotor_Fotor DSC_0347_Fotor_Fotor DSC_0438_Fotor DSC_0364_Fotor_Fotor DSC_0353_Fotor DSC_0363_Fotor DSC_0439_Fotor

DSC_0415_FotorDSC_0289_Fotor_Fotor DSC_0441_FotorDSC_0440_Fotor

Sper sa va placa fotografiile, sincer, sincer, sincer! Va fac tutorial video daca il cereti si il vreti cu adevarat, daca nu, nu ma puneti sa ma fac vampir pentru a III-a oara anul asta!

INSTA FEED TIME! – follow me @alinaceusan

1425521_455599611223570_2053984959_n_Fotor_Collage

DSC_0423_Fotor

Fetele mele dragi, sper ca acesta e momentul in care regretati ca nu v-ati costumat anul asta de H!

Dar nu vreau sa aveti regrete, asa ca va astept cu drag, pe insta cu tag-ul #achalloween13, voi alege o poza castigatoare pe care o voi posta pe blog si pe facebook! Let me knoooooo….hooooo…hooooow!

Black Kisses, A.

P.S: Imi place peruca asa, poate trec pe un breton Goth asa de NOIembrie >:)

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW