Despre cei care ne influențează

Despre cei care ne influențează

M-am simițit cam rău în ultimele zile, așa că m-am tratat cu How I met your mother, ceai și alte medicamente. Sunt tot în pat și acum și-mi pun ordine-n săptămânile ce urmează, în articole și-n evenimente. Lucrez în continuare pe ceea ce se vrea a fi unul din cele mai așteptate articole ale blogului și anume acela despre rochia de banchet. Principalele evenimente care-mi sunt acum în minte pentru luna martie, care se anunța din timp destul de aglomerată:

2 martie Booka Shade & K!D Chriss @ Club Midi

10 martie – Lansarea colecției de primăvară-vară Roxana Simon

16 martieConcert Doc, Deliric & Vlad Dobrescu vs Sauce @ New York Caffe

17 martie – Workshop Domnișoare de onoare

23 martie – Mare petrecere mare, cu Dj Sauce @ New York Caffe ! NEEEEEW YORK

În jurul weekendului cu 10 martie, voi posta un articol cu câteva detalii despre acest workshop la care eu și Carmen vom merge pe data de 17 și tot atunci o să aflați cum puteți intra în posesia unei invitații la acest event, la care vom merge împreună. Nici una din noi nu plănuiește vreo nuntă curând, dar pot să zic că găsesc deja câteva puncte comune cu petrecerea pe care vreau să o organizez de ziua mea, în 1 iunie. Multe lucuri de la acest workshop – food tasting, decorațiuni de petrecere, make-up și așa mai departe mi-ar putea fi, așadar de folos. Mai departe un alt articol cerut, pe care m-am gândit să îl scriu, dar asta ar însemna să să mă ridic din pătuț să fac niște poze, ar fi unul despre camera mea,despre care m-ați întrebat, asemănător cu cel al Mădălinei Gh, de aici.

Până atunci, postări mai minimale pe blog mâine plec spre Mureș, că nu mă simt prea bine și pare-se, de acolo se rezolvă mai multe. Mustrări ale părinților că de ce stau bolnavă-n Cluj.

Stau acum în pat și mă tot gândesc la filmulețul ăsta de pe vimeo pe care l-am văzut cu ceva vreme în urmă și care nu mi-a dat pace toată seara, pentru că l-am văzut și revăzut, de câteva ori. E un anume mister țesut în jurul oamenilor ăstora care ne influențează pe noi și puterea lor de manipulare indirectă. Până atunci închei seara cu un short filmul în cauză, de la Vimeo HD&Stuff.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW