Cum să gândești pozitiv încă de dimineața!

Cum să gândești pozitiv încă de dimineața!

20130322-155013.jpg

Fetelor m-am tot gândit la niște lucruri. Eu nu sunt o fană a orelor matinale. Daca ar fi după mine, am putea sări peste tot ceea ce înseamnă “dimineața”. În primul rând pentru că îmi place să dorm – nu are importanța la ce oră mă pun în pat, e dovedit, nu îmi place să mă trezesc devreme (asta ca să nu zic nu pot).

Sunt însă o serie de lucruri care îmi înveselesc de fiecare dată dimineața și ma fac să-mi intru mai normal în ritm, cum ar fi faptul ca mai stau vreo 30 de minute în pat, pe instagram, faptul că din când în când îmi primesc micul dejun la pat sau anumite melodii care sunt foarte vesele.

Vorbind despre piese, oricât de mult mi-a plăcut o melodie pe care am avut-o la alarmă, în timp, ajunge să mă enerveze. Mamă, deci numa’ când aud “…” – inceputul deja intru în filme – știu că e alarma, că telefonul e departe de pat, trebuie să mă ridic să opresc piesa aia care la un moment dat…

*acum 26 de zile*

“Deci am gasit o piesă, e extrem de bună cred că mă pot trezi pe ea dimineața, o sa fie foarte tare! Mă și apuc acum să o trec prin mp3 cutter (deja mă simt ca la Master Chef – piept de pui tras în unt cu reducție de citrice). Gata, bun, e ringtone. E și alarmă!…”

*după 26 de zile*

…oare la ce mă gândeam acum ceva vreme distrugând feeling-ul acestei piese. În cel mai urât mod, setând-o ca sunet pentru alarmă?! Pățiți așa ceva?

Revenind, am găsit o serie de lucruri care-mi plac și care-mi luminează de fiecare dată diminețile – chiar avem nevoie de lumină, mai ales că momentan plouă/ninge la Cluj. Primul lucru este:

CAFEAUA! MICUL DEJUN. Multe dintre voi îmi scrieți că citiți blogul langă o cafea. O cana de energie rapida pentru o dimneata mai calda. Pregătește-ți cafeaua și micul dejun așa cum îți place, cumpără seara niște căpșuni, niște banane, fă un shake mare și niște clătite dacă asta e micul dejun pe care ți-l dorești, nu mai aștepta.

20130322-150815.jpg

GÂNDEȘTE-TE LA UN LOC FRUMOS. LA UMRĂTOAREA VACANȚĂ. Gândește-te la un mic dejun pe plaja, chiar daca tu ți-ai adus doar o tăvița alba cu un fresh și un toast cu miere în pat. Positive thinking helps!

20130322-150956.jpg

RESFAȚĂ-TE! O baie cu multă spumă muzică bună și un ceai e modul perfect de a-ți începe dimineața 😀 asta atunci când ai puțin mai mult timp și totuși nici un chef de a te ridica din pat.

20130322-151149.jpg

MAKE A LIST! Alcătuiește o listă în minte cu lucrurile pe care ai vrea să le faci azi. Gândește-te în principal la programul tău liber și la câteva lucruri pe care le-ai lăsat într-o stare latenta, dar rezolvarea cărora îți poate aduce un feeling bun: developeaza poze vechi de pe film, mergi la un magazin specializat, încearcă noi ceaiuri sau o cafea. Încearcă o aromă nouă de narghilea. Te-am surprins? Atunci măcar încearcă o data, narghileaua. Fă niște rezervari, cheamă prieteni vechi și noi să se cunoască, simte-te în largul tău. Pune bani de o parte pentru ceva ce îți dorești de mult mult timp.

20130322-151508.jpg

Toate acestea sunt lucruri la care sunt sigură că nu te gândești dimineața. Recunosc și eu, nu e perioada mea preferată a zilei, asta din seria: “Morning is wonderful. Its only drawback is that it comes at such an inconvenient time of day.” ― Glen Cook, Sweet Silver Blues…cred că găsim pâna la urmă câteva motive pentru care merită să zâmbim dimineața. Eu m-am trezit azi dimineața foarte fericită, pupată de Raul, cu gândul la noii mei pantofi pe care i-am primit, la faptul că mi-am făcut o ordine adevarată în garderobă, aseară, cu gândul la BLOG SALE, la faptul că azi mă întâlnesc cu Mitichi Preda, organizator a festivalului de moda “Feeric Fashion Days” care are loc în fiecare sfârșit de iunie, la Sibiu. Cu gândul la faptul că azi e vineri și mergem la Midi, mi-e dor de o petrecere… cu gândul la faptul că mâine e ziua lui Sauce și o să-mi revăd cele mai bune prietene: Ada Tămaș și Paula Birtalan în Jazz, cu gândul că luni plecăm spre București!

Sunt atât de multe motive să fiu fericită că nici că-mi mai pasă că ninge-afară!
See you tonight at Midi

20130322-152302.jpg

Click aici pentru a intra pe event-ul din aceasta seara.

Listen to this fab song Ada shared & have a rad weekend!! Love you readers!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW