CONCURS | Remington Ceramic Straight 230

CONCURS | Remington Ceramic Straight 230

20130523-115948.jpg

Good morning dear readers! Mă bucur ca ne vedem și azi aici pe blog, după cum v-am promis pe Instagram @alinaceusan, azi pornim un alt fel de concurs (un soi de giveaway) de care sunt sigura ca sunteți și voi entuziasmate! E vorba de site-ul meritsacastig.ro, un site care își dedică existenta unor astfel de concursuri. Blog A.C e sponsor pentru voi, acolo. Dăm așadar o placă de păr Remington Ceramic Straight 230. We love straight hair! E foarte simplu de coafat, arată frumos, cuminte, se potrivește oricărui stil și multe dintre noi optăm pentru acest look, fie datorită faptului că ne place luciul de oglindă pe care părul întins îl are, fie pentru că printre cafele & caiete, e cea mai simplă & rapidă variantă de a-ți aranja părul la prima oră a dimineții.

Let’s start with a base coat!

20130523-120005.jpg

Dacă nu ai găsit până acum placa perfectă, dacă a ta e defectă, sau pur și simplu vrei să o faci mai departe cadoul celei mai bune prietene, pentru că nu îți faci oricum over-night curls, spune-ne de ce meriti să câștigi! Intră pe www.meritsacastig.ro, fa-ți un cont, caută concursul sponsorizat de blogul nostru și lasă un comentariu în care să ne spui de ce meriți să câștigi! Cheamă-ți apoi prietenii să te voteze!

20130523-120041.jpg

Concursul tine 2 săptămâni, e probabil cea mai lungă perioadă pe care am acordat-o unui giveaway, așa că aveți super mult timp să adunați voturile necesare.

Informații utile: Q/A!

1.Ce este merit sa castig?
Meritsacastig.ro este un concept nou de site care va revolutiona concursurile online.

2. Cine poate participa?
Poate participa orice persoana, de orice varsta, care are un cont valid pe meritsacastig.ro.

3. Cum procedez?

1. Iti creezi un cont de utilizator.
2. Alegi unul sau mai multe concursuri la care doresti sa participi.
3. Adaugi un argument bun, prin care spui lumii de ce meriti sa castigi si prin care sa ii convingi sa te voteze.

4. Pot folosi mai multe conturi?
O persoana are dreptul la un singur cont de utilizator pe meritsacastig.ro. In cazul in care depistam utilizatori cu conturi multiple, acestea vor fi inchise fara nici o notificare.

5. De ce sa cumpar credite?
Ca sa poti participa la mai mult de un concurs in aceeasi perioada de timp, dar nu la mai mult de trei concursuri.Creditele te ajuta sa urci mai repede in clasament. Fiecare credit valoreaza un vot, iar tu poti utiliza functia auto-vot zilnic, functie care in schimbul a 10 credite iti adauga 10 voturi.

6.Cum se folosesc creditele?
Ai dreptul sa participi gratis la un singur concurs in aceeasi perioada de timp.
Odata ce ti-ai folosit sansa gratis, mai ai dreptul sa participi la inca 2 concursuri platite. Fiecare concurs te costa 20 de credite. De asemenea, poti folosi functia auto-vot o singura data pe zi, functie care in schimbul a 10 credite iti adauga un vot. Mai ai posibilitatea de a acorda 3 voturi interne pe zi altor utilizatori, iar in momentul in care acumulezi 30 de voturi date, vei primi 10 credite bonus.Poti cumpara cate 100 de credite ori de cate ori doresti, in schimbul a 5 Euro + TVA prin serviciul securizat Mobilpay.

7. Cine ofera premiile?
Premiile sunt oferite de sponsori, care isi promoveaza produsele si serviciile prin intermediul meritsacastig.ro.

8. Cum intru in posesia premiului castigat?
Dupa incheierea concursului, datele castigatorului vor fi transmise sponsorului, care are obligatia de a contacta castigatorul si de a stabili modalitatea de intrare in posesie a premiului.

9. Imi pot sterge contul?
Orice utilizator care nu participa la un concurs activ in acel moment, poate sa isi stearga contul meritsacastig.ro.

20130523-120519.jpg

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW