Colierele statement şi rujul burgundy

Colierele statement şi rujul burgundy

Eu cred că până de curând nu eram mare fană a colierelor masive, mă uitam la un moment dat pe Chictopia şi observam cum tot mai multe “style iconuri” poarta coliere masive ba peste bluze tricotate în fir gros, ba peste cămaşă, sau mai ştiu eu – nici una cum preferam eu şi anume, pe piele. Şi după ce am purtat un colier făcut de mine (vorba vine,  decupat dintr-un fel de bijuterie pentru umeri) pe piele cu un sacou de mătase, la o petrecere în Mureş ce m-am gândit eu ieri? Dacă tot m-am îmbrăcat deosebit de clasic şi simplu pentru un examen – pantaloni skinny, cămaşă în dungi alb cu mov şi un machiaj liliac, să-mi pun ochelari ray ban transparenţi. Sau nu, mi se părea că o să mă enerveze la examen. Deşi nu am nevoie de ochelari îmi place să port astfel de ochelari uneori pentru că mi se pare că mă concentrez mai bine…ca şi cum :)) (cu siguranţa mi se pare!).

Şi gândindu-mă mai bine mi-am pus, peste cămaşă, acelaşi colier pe care l-am purtat şi sâmbătă seara cu un sacou de mătase şi atât. Deşi cămaşa era în dungi, spre suprinderea mea (eu care credeam că o să arate încărcat) artăta foarte bine. nu vreau să mă gândesc atunci cât de bine ar merge şi pe una simplă. Miam luat o jachetă de piele si bocancii, fularul Burberry, pentru ca la sfârşitul zilei să ajung fără fular, cu o pereche de ochelari de soare nenecesari că afară ploua (dar doamne…ce frumosi sunt) şi o pălărie fedora în carouri pe care am luat-o cu doar 9ron dintr-un magazin SH de lângă facultă. Iar cheltui banii…

Aşa că postez aici pozele cu 4 moduri total diferite de a purta colierele de tip statement. De acum o să îmi achiziţionez mai multe. Îmi place foarte mult cum arată şi chiar dacă ai o bluză masivă de iarnă pe tine, un colier de acest gen aduce feminitate şi bineînţeles atrage priviri –  mai suspicioase sau mai curioase…

1.Seara: Direct pe piele, cu un sacoul minimalist, de mătase, prins în talie cu o curea subţire

.

2. Ziua: Peste o cămaşă relativ simpluţă (excludem modelele florale)

3.Ziua: Cu o bluză tricotată simplă

4. Seara: Color blocking cu un maieu din mătase şi ochelari coloraţi

*

Mai departe pentru că tot am vorbit despre fondul de ten de la rimmel o să fac un un articol 2 în 1 prin care o să vă arăt cum obţin nuanţa rujului cu care mă dau de obicei – pentru că e vorba despre o combinaţie,  încă nu am găsit o nuanţă care să îmi placă, la un preţ rezonabil (găsim la YSL, Chanel, la preţuri cam piperate). Cam aşa arată produsele folosite pentru nuanţa mea preferată:

1.Pentru ten am folosit fondul de ten de la Rimmel London  Wake me up nuanţa 300sand, iar pentru matifiere şi contur  am folosit cele 2 pudre de la Avon Translucent şi Translucent Tan. Am aplicat puţin fond de ten şi pe buze pentru că aşa prinde mai bine culoarea.

2. Aplicăm pe buze creionul grena (poză sus – cel alb)

3. Aplicăm apoi creionul de buze Ada  – deşi pare o nuanţă mai intensă, şi mai spre roz, e mai închisă. Creioanele astea Ada de ochi şi de buze sunt foarte bune, dar nuanţa nu coincide cu cea imprimată… Trebuie testate prima dată, eu am mai multe culori şi care îmi permit, le folosesc atât la buze cât şi la ochi. Am conturat între timp şi sprâncenele cu un creion Sephora nuanţa Medium brown (uitasem de ele :)) )

4. Folosind Super lyner-ul de la Verri, retuşăm interiorul buzei şi închidem uşor colţurile pentru un efect 3D

 

5. În final final uniformizăm totul cu un gloss rose, acidulat de la H&M. Cel puţin la H&M-ul din Cluj , în Iulius, nu sunt cosmetice, eu îl am de când am fost în Paris, l-am luat cu vreo 3euro; miroase foarte bine, dulce, a zmeură. Merită!

Şi cam ăsta e rezultatul final 😀

Sper să vă placă şi să lămurească destule întrebări! Pe mâine seară, o să povestim despre cum să ne coafăm părul cu volum,încă de când e umed, fără prea mare efort şi căteva variante şi produse preferate de mine.

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW