Chiara Ferragni

Chiara Ferragni

A mea, preferată, Chiara. Am descoperit-o de ceva vreme prin intermediul site-ului de care vă ziceam, Chictopia. Are cont și pe Lookbook.nu, pentru cei dintre voi care activează acolo, este probabil, o figură cunoscută. Adoptă un stil casual, chic spre classy când vine vorba de evenimente. Cu părul bălai și lung și atitudinea fresh, ne aduce aminte de Serena – Blake Lively…

Blondă, italiancă, studiază dreptul. Bloggeri adună acum o sumă de calități la care nici nu ne-am gândi. Chiara Ferragni, aveam să descopăr în urmă cu un an, este numele care stă în spatele blogului devenit brand, The Blonde Salad. Cu peste 60.000 de vizitatori pe zi,blogul personal al tinerei italience, deschis în 2009 se bucură de un success enorm. Scrie în două limbi, engleză și italiană, pentru că, spune ea, peste 65% dintre cei care o urmăresc, nu cunosc limba italiană. Pagina ei de Facebook are peste 166.000 de prieteni, iar filmulețele postate de ea, au fost vizionate de aproape 4,5 milioane de ori.

Chiara și-a lansat propria colecție de pantofi.

New York magazine o cataloghează drept una din cele mai surpinzătoare staruri de street-style, în 2009. Colaborează cu Guerlain, Dior, Hugo Boss, Louis Vuitton, Lancome, Furla, Woolrich, Grey Goose, Pennyblack, Tommy Hilfiger, Kenzo, Nikon, Mango, Polyvore și multe alte branduri care i-au recunoscut ascensiunea fabuloasă și au ajutat-o în acest sens cu anumite colaborări. Are propriul ei canal de youtube, The Blonde Salad pe care postează clipuri personale,din călătoriile sale,clipuri în care răspunde la întrebări sau pur și simplu filmări de distacție, prin care dă încă o data dovadă că nu este un personaj înțepat din domeniul fashion-ului.

mai multe aici

***

Urmează o săptămână cu multe colaborări frumoase și multe ore petrecute la școală în același timp, pentru c-au început proiectele. Îmi place să am multe lucruri de făcut așa că, e de bine, mai ales cu o vreme așa de frumoasă afară!

0

Join the conversation

Reply

*Fill in your details below or click an icon to log in

SUBSCRIBE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW